Üniversite Okuyanlara Bir Soru
-
Arkadaşlar ben Trakya üniversitesi meslek yüksekokulunda okumaktaydım. 2. sınıfta kayıt dondurup askere gittim okulun müdür yardımcısı bana 13 şubata kadar ders kaydı yaptırmazsan kaydını silerim dedi
Aksilik bu ya ben de Şubat 14 de terhis olacam yani son ders kaydından bir gün sonra
Okulun müdür yardımcısına telefon açsam konuşsam işi bağlayabilirmiyim
ya da arkadaşlar benim adıma banka hesabına ders kayıt parasını yatırsa ders kaydını terhis olduğum gün gidip yaptırsam nası olur görüşleriniz nedir ?
-
kaydını arkadaşına yeniletebilirsin de. o müdür yardımcısı anca zikimin kafasını siler.
kaydını donduruşun. istersen 20 sene sonra devam edersin. ona ne?
muhtardan maddi durum belgesi yada hastalık o da olmadı askerlik durmundan kaydını dondurdukları kesin değil mi?
-
evet hocam dilekçe vererek kaydımı dondurdum hatta öğrenci belgem hala üzerimde almadılar geriye
daha önce ders kaydı yaptırmayanların kayıtlarının silindiğini hatırlıyorum
babam bile geçen sene benim adıma kayıt yaptıramamıştı hatırlıyorum
illa ki benim gitmem lazım :( çok sıkıntılı bi durum 1 gün farkıyla o kadar emek boşa gidecek
ne yapmam gerekir acaba?
Haydi Tahribat.Com un değerli müridleri çözüm üretin :)
-
Bi banka vardır. Sözleşmeli oraya paranı yatır. Kayıt yenilemenin internet sitesinden yapılması lazım.
-
internetten kayıt mümkün fakat 4 yıllık fakülte okuyanlar yaptırabiliyor
ben 2 yıllık okuyordum
para iş bankasına yatırılıyor
-
dondurduğun yıl boyunca sana hiç bişe dememeleri lazım.
arkadaşların kayıt yapabilirler..
ben mesela iki arkadaş sene başında gelemediler onların kayıtlarını yaptım. herhangi bi soruın olmadı.. asistan veya hocalar *bnelik yapmadıkları sürece bi sorun çıkacağını sanmıorum.
-
noterden arkadaşına vekalet vererek yaptırabilirsin istediğini...
noter onaylı oldugu için sike sike yapmak zorunda kalıcaktır. Bu durumda haklarını o kişiye devrediyorsun ver güvendiğin bir arkadaşına yaptırsın... -
Frosttear bunu yazdı:
-----------------------------
noterden arkadaşına vekalet vererek yaptırabilirsin istediğini...
noter onaylı oldugu için sike sike yapmak zorunda kalıcaktır. Bu durumda haklarını o kişiye devrediyorsun ver güvendiğin bir arkadaşına yaptırsın...
-----------------------------
bencede .. -
bende kayıt dondurmuştum ama dondurduğum dönemin parasını yatırmam gerekiyormuş ve bende yatırdım. dondurduğun dönemlerin parasını yatarmamışsan, 1 sene kayıt yenileme hakkın var. sizin müdür yardımcısı onun son dönem olduğunu ve kayıt yenilemen gerektiğini söylemektedir.
sensizde kayıt yenileme yapılabilir. anne veya babana söylersin onlar bankaya parayı yatırır, okuldaki arkadaşlarında kayıtdını yaptırır.(danışman hocan i.nelik yapmazsa)
kaytırmazsan kaydın silinebilir.
-
arkadaşlar sürekli arkadaşların senin yerine kayıt yaptırabilir diyorsunuz
başka birisi adımıza kayıt yaptıramıyor defalarca denedim kabul etmiyorlar
illa ki kendimiz gitmemiz lazımmış :(
ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası
-
adam askerde olduğunu bu nedenle kayıt yaptıramadığını biliyomu ?
bi konuş elemanla söyle böyle konuların bi kaç günde sıkıntı olmuyo ama üniversitesine ve adamına görede değişir.. sen keyfinden yapmamazlık yapmıyosun kardeşim GEÇERLİ ve resmi bi mazeretin var abi..