Üniversite Transkript Alma
-
Arkadaşlar şimdi arayıl tatilindeyim ve devletin klasik işi amk tatil zamanı katiplik alımları başlamış transkript almam gerekiyor nasıl bir yol izleyebilirim veya ne yapabilirim ? Öğrenci sisteminden alsam ?
DİKKAT ! İnternet üzerinden alınan hiçbir belge, döküman resmi nitelik taşımaz.
Böyle yazıyor nabbucağuk bilmiyorum :( -
Hocam üni hafta içi hergün açıktır gidip alabilirsin , ha eve uzak ise durumu öğrenci işleri ile konuşur kendine faxlatır(fax kabül görüyormu bilmiyorum) , ya da biri aracılığı ile alırsın.
-
d3lete bunu yazdı
Hocam üni hafta içi hergün açıktır gidip alabilirsin , ha eve uzak ise durumu öğrenci işleri ile konuşur kendine faxlatır(fax kabül görüyormu bilmiyorum) , ya da biri aracılığı ile alırsın.
10 saat fark var aramızda üniversite ile öğrenci işlerini bi arıyım en iyisi
-
EnesErgun bunu yazdıd3lete bunu yazdı
fax adresini bul dilekce fazla su sebepten.laxim de sonra ara fax attim su numaraya faxlayin de dan diye arama -
zeybekustasi bunu yazdıEnesErgun bunu yazdıd3lete bunu yazdı
fax adresini bul dilekce fazla su sebepten.laxim de sonra ara fax attim su numaraya faxlayin de dan diye aramaValla burda faxı nasıl bulcz bilmem istanbulda fax alan falan varmıdır ki :D dan diye arıyım yabizimkiler kurumsal değiller o kadar:D
-
E Devlet üzerinden alınıyor mu bak bakalım. Sanmam ama.
-
imlegend bunu yazdı
E Devlet üzerinden alınıyor mu bak bakalım. Sanmam ama.
Edevlet kullanmıyorum ki hocam :(
-
Başvuru yaparken yanında götüreceklerini yazayım.
1 kimlik fotokopisi
2 Adet Vesikalık Fotoğraf
Bilgisayar Sertifikası yada varsa Transkiript ( Üniversitenin Kendi Sitesi Öğrencin İşlerinden Çıkarıp Onaylatman Kafi)
Başvuru formu
Kpss sonuç belgesi
Diploma ( Üniversite Okuyorsun sanırım Lise Diplomasını al yanına. Onunla başvur. Öğrenci adama engeli koyarlar. Lise Nezdinde kazan intibak diplomalarını daha sonra içeri verirsin.
-------------------------------------------------
aynı komisyonda Mübaşirlik içinde başvurabilirsin. Tarihleri farklıdır aklında bulunsun. -
TeLeVoLe bunu yazdı
1 kimlik fotokopisi
Bilgisayar Sertifikası yada varsa Transkiript ( Üniversitenin Kendi Sitesi Öğrencin İşlerinden Çıkarıp Onaylatman Kafi)
Başvuru formu
Kpss sonuç belgesi
Diploma ( Üniversite Okuyorsun sanırım Lise Diplomasını al yanına. Onunla başvur. Öğrenci adama engeli koyarlar. Lise Nezdinde kazan intibak diplomalarını daha sonra içeri verirsin.
aynı komisyonda Mübaşirlik içinde başvurabilirsin. Tarihleri farklıdır aklında bulunsun.hocam şuanlık ünide okuduğuma dair öğrenci belgesi götürsem öyle yazıyorduda.
-
hocam transkript almak istediğini ara söyle bneim yerime ş kişi alacak de bi arkadaşın gitsin alsn snein yerine çok yaptık bunu yardımcı oluyorlar bizim okulda.. kendim kimlik gösterip aldım arkadaşımın belgelerini bi kaç kere
düzenleme: alan arkadaşında kargolar sana fakstan daha iyi bir çözüm bence
zndmn tarafından 28/Oca/15 01:01 tarihinde düzenlenmiştir -
EnesErgun bunu yazdıTeLeVoLe bunu yazdı
1 kimlik fotokopisi
Başvuru formu
Kpss sonuç belgesi
aynı komisyonda Mübaşirlik içinde başvurabilirsin. Tarihleri farklıdır aklında bulunsun.hocam şuanlık ünide okuduğuma dair öğrenci belgesi götürsem öyle yazıyorduda.
Benim şahsi fikrim öğrenci belgesi götürmemen. Adamlar orda sabit duracak sözleşmeli alıyor. Kadrolu değil. Hem Üniversitede hem adliye şansını zora sokarsın.
TeLeVoLe tarafından 28/Oca/15 01:17 tarihinde düzenlenmiştir
Bende üniversite Öğrencisiyim. Adliyedeki Bir abimizle bire bire görüşme fısatımız oldu. Ondan bilgileri aldıktan sonra transkiript belgesi yerine bilgisayar işletmenliği sertifikamı götürdüm.
adliyede yakın çevrenden bir dost arkadaş bir abi varsa daha sonra belgeni faks yolu ile kendisine iletirsin o komisyonda dosyanın içine yerleştirebilir. ( Birebir şahit oldum duruma )
NOT : İzmir alsancakta OSYM burosuna diplomam olmadan gittim. Diyarbakır Dicle Üniversitesinden Hocam diplomamı fax ile göndermesini rica ettim. Resmi evraklarsa Fax geçersizmiş. OSYM burosundada bunu teyit ettikten sonra diplomayı kargo ile istetip o şekilde başvuruda bulundum.