Üniversite Transkript Alma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Arkadaşlar şimdi arayıl tatilindeyim ve devletin klasik işi amk tatil zamanı katiplik alımları başlamış transkript almam gerekiyor nasıl bir yol izleyebilirim veya ne yapabilirim ? Öğrenci sisteminden alsam ?

DİKKAT ! İnternet üzerinden alınan hiçbir belge, döküman resmi nitelik taşımaz.

Böyle yazıyor nabbucağuk bilmiyorum :( 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    d3lete
    d3lete's avatar
    Erkek

Hocam üni hafta içi hergün açıktır gidip alabilirsin , ha eve uzak ise durumu öğrenci işleri ile konuşur kendine faxlatır(fax kabül görüyormu bilmiyorum) , ya da biri aracılığı ile alırsın.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    d3lete bunu yazdı

Hocam üni hafta içi hergün açıktır gidip alabilirsin , ha eve uzak ise durumu öğrenci işleri ile konuşur kendine faxlatır(fax kabül görüyormu bilmiyorum) , ya da biri aracılığı ile alırsın.

10 saat fark var aramızda üniversite ile öğrenci işlerini bi arıyım en iyisi 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    EnesErgun bunu yazdı
    d3lete bunu yazdı

fax adresini bul dilekce fazla su sebepten.laxim de sonra ara fax attim su numaraya faxlayin de dan diye arama

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    zeybekustasi bunu yazdı
    EnesErgun bunu yazdı
    d3lete bunu yazdı

fax adresini bul dilekce fazla su sebepten.laxim de sonra ara fax attim su numaraya faxlayin de dan diye arama

Valla burda faxı nasıl bulcz bilmem istanbulda fax alan falan varmıdır ki :D dan diye arıyım yabizimkiler kurumsal değiller o kadar:D 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

E Devlet üzerinden alınıyor mu bak bakalım.  Sanmam ama.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    imlegend bunu yazdı

E Devlet üzerinden alınıyor mu bak bakalım.  Sanmam ama.

Edevlet kullanmıyorum ki hocam :(

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeLeVoLe
    TeLeVoLe's avatar
    Erkek

Başvuru yaparken yanında götüreceklerini yazayım.

1 kimlik fotokopisi
    2 Adet Vesikalık Fotoğraf
    Bilgisayar Sertifikası yada varsa Transkiript ( Üniversitenin Kendi Sitesi Öğrencin İşlerinden Çıkarıp Onaylatman Kafi)
    Başvuru formu
    Kpss sonuç belgesi
    Diploma ( Üniversite Okuyorsun sanırım Lise Diplomasını al yanına. Onunla başvur. Öğrenci adama engeli koyarlar. Lise Nezdinde kazan intibak diplomalarını daha sonra içeri verirsin.
    -------------------------------------------------

aynı komisyonda Mübaşirlik içinde başvurabilirsin. Tarihleri farklıdır aklında bulunsun.

Mahallenin Tavuk Hırsizı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    TeLeVoLe bunu yazdı

1 kimlik fotokopisi
    Bilgisayar Sertifikası yada varsa Transkiript ( Üniversitenin Kendi Sitesi Öğrencin İşlerinden Çıkarıp Onaylatman Kafi)
    Başvuru formu
    Kpss sonuç belgesi
    Diploma ( Üniversite Okuyorsun sanırım Lise Diplomasını al yanına. Onunla başvur. Öğrenci adama engeli koyarlar. Lise Nezdinde kazan intibak diplomalarını daha sonra içeri verirsin.

aynı komisyonda Mübaşirlik içinde başvurabilirsin. Tarihleri farklıdır aklında bulunsun.

hocam şuanlık ünide okuduğuma dair öğrenci belgesi götürsem öyle yazıyorduda.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

hocam transkript almak istediğini ara söyle bneim yerime ş kişi alacak de bi arkadaşın gitsin alsn snein yerine çok yaptık bunu yardımcı oluyorlar bizim okulda.. kendim kimlik gösterip aldım arkadaşımın belgelerini bi kaç kere

düzenleme: alan arkadaşında kargolar sana fakstan daha iyi bir çözüm bence

zndmn tarafından 28/Oca/15 01:01 tarihinde düzenlenmiştir

Zugzwang
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeLeVoLe
    TeLeVoLe's avatar
    Erkek
    EnesErgun bunu yazdı
    TeLeVoLe bunu yazdı

1 kimlik fotokopisi
    Başvuru formu
    Kpss sonuç belgesi

hocam şuanlık ünide okuduğuma dair öğrenci belgesi götürsem öyle yazıyorduda.

Benim şahsi fikrim öğrenci belgesi götürmemen. Adamlar orda sabit duracak sözleşmeli alıyor. Kadrolu değil. Hem Üniversitede hem adliye şansını zora sokarsın.
    Bende üniversite Öğrencisiyim. Adliyedeki Bir abimizle bire bire görüşme fısatımız oldu. Ondan bilgileri aldıktan sonra transkiript belgesi yerine bilgisayar işletmenliği sertifikamı götürdüm.
    adliyede yakın çevrenden bir dost arkadaş bir abi varsa daha sonra belgeni faks yolu ile kendisine iletirsin o komisyonda dosyanın içine yerleştirebilir. ( Birebir şahit oldum duruma )

NOT : İzmir alsancakta OSYM burosuna diplomam olmadan gittim. Diyarbakır Dicle Üniversitesinden Hocam diplomamı fax ile göndermesini rica ettim. Resmi evraklarsa Fax geçersizmiş. OSYM burosundada bunu teyit ettikten sonra diplomayı kargo ile istetip o şekilde başvuruda bulundum.

TeLeVoLe tarafından 28/Oca/15 01:17 tarihinde düzenlenmiştir

Mahallenin Tavuk Hırsizı
Toplam Hit: 2801 Toplam Mesaj: 13