folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Üniversite Ve Yurt Seçimi Hakkında Yorumlarınız

Üniversite Ve Yurt Seçimi Hakkında Yorumlarınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    tamam devlet yurdu olursa ok o parayla geçinebilir ama cıkmazsa özel yurda giderk geçinmesini mümkinatı yok :D
    edit ev işine gelirsek bizim okulda geçici yurtlar vardı adına bişi diolardı neyse unutdum orda takılsın bi süre sonra ortam yapınca çıkar ama önceden de dediğim gibi ortamda sözünü geçirmeli vede kendini sevdirmeli..eve kalabalık cıkarsa 500 kiralı 3 odalı ev olsa her odada 2 kişi aylık kira  85 filan fatura mutfak dersen 200 olsa altı kişiden 1200 lira cıkar geçinirler öğrenci şekliyle ama özel yurt da arkadaşın bütçe zorlanır..

destination@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek
    bende öyle dşünüyorum yurtta takılmayı ilk. ama özel mi devlet mi ona karar veremedim açıkçası

der die das
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hocam önce git devlet yurduna ortam yap kafana uyan arkdaşlarını al 2. dönem eve çık

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek
    öyle yapıcam galiba, yorumlarınız için çok teşekkrler :D

der die das
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falca
    falca's avatar
    Erkek

1 sene devlet yurdu 4 sene arkadaslarla evde ve 1 sene de yalnız basıma  olmak uzere 6 senelık tecrubem oldu.devlet yurtları oyle korkulacak cekınılecek yerler degıl

kafandakı gıbı.baslarda ben nerdeyım gıbı soruları kendıne sorabılırsın ama zamanla sen de ortama ayak uydurursun.hatta eger ortamın ıyı olursa yurttan ayrılmak

bıle uzebılır senı.zamanla carkın bı parcası oldugun anlamazsın bıle.tabı bu yurttan yurda degıskenlık gosterebılır.sıgara,ınternet vs gıbı alıskanlıkların yoksa yurtta 500

lıraya rahatca gecınebılırsın dıyebılırım.hatta yemek fısı falan da vardır bu fıyat daha asagı bıle duser.ev ortamına gırdıgın anda dunyan degısır,sorumlulukların artar 

ve tabı parasal acıdan da daha agır bı yuk bınebılır ev arkadaslarının sayısına ve duzenıne baglı olarak ve bır kez eve cıkarsan yurda donmeyı unut.cunku dondugunde

eskı arkadasların da olmayacaktır eskı ortamında,yabancılasabılırsın ortama.ozel yurtlarda dahı ev kadar rahat edemezsın.sadece gırıs-cıkıs saatlerınde tolerans vardır.

benım tavsıyem once bı devlet yurduna yerles,zaman gectıkce zaten ne yapacagına kendın karar verırsın.buna suphen olmasın.

Was here...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    500 lirayla devlet yurdu olursa kral olursun ama ozel yurtlar pahalı 300 lira en az birde cemaat yurtları fılan var bende bır donem kaldım yurt olmamsı nedenyıle 320 liraydı.Ben senn yerınde olsam trakya yı tercıh ederım zonguldaktan daha gelişmiştir edirne.Devlet yurtları artık daha guzel eskısı gıbı degıl kyk yuksek ucretlı olanları yaz tercıh lıstesınden ben yuksek ucretlı olan da kaldım 102 lıra oldu  normal ucretlı olanıda 80 kusur mus galıba bızım yurt guzeldı baya adu merkez kampus kyk dıye gecıyordu ıcerde ranza sıstemı yoktu 4 ayrı yatak banyo wc odaya ozel ,balkon güzeldi gayet.Arkadaslarına guvenme hanı derler ya surann ınsan ı soyle boyle onlara ınanmayabaılırsın ama buyuk bır cogunlugu ole cıkıyor gıdıp onemlı sırlarını anlatma kardesım.ZAten ıl etapta cok arkdasın olur zamanla radyoaktif tepkimede azalan madde mıktarı gıbı olur =D bi kaç tane saglam arkdasın olur gerı kalanlar laylay lom olur.Sormak istedğin bir şey olursa yardımcı olurum pm at.2 üniversitede de okuyan arkadaslarım var yardımcı olurlar sana

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    Zonguldak'ı bilmem de Edirne'nin garantisini verebilirim.Çok güzel şehirdir,öğrenci yokken genç hayatı biter ancak üniv. başladığında güzel ortam olur..KYK da kampüsün içinde..Her yönden taviye ederim.Kiralar ucuz vs. Aklıma gelen kötü bir yan dahi yok..Olursa aklına takılan yaz buraya yardımcı olalım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek
    Trakya üniv. daha gelişik daha iyi imkanları olan üniversite. Yurt derdi olmaz merak etme yine diyorum artık yurtlarda o kadar abartılı şakalara vs oda basmalara izin vermiyorlar. KYK imajını düzeltmeye başladı.

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Bir dönem Trakya üniversitesinde okudum.

Yurtkur ucuzdur, kantin fiş sistemiyle çalışıyor. 3 aylık peşinat veriyorsun, bu da oldukca cüzzi bir rakam.

Yurtkurda kaldım ve kimseyle sorun yaşamadım, bu birazda seninle alakalı, çekinmeni gerektirecek herhangi birşey yok, kendi halinde takılır ve kimseye bulaşmassan kimsede sana bulaşmaz. Kantine sadece yemek yemek için gidiyordum, zamanınımın çoğu kütüphanede ya da internet kafede geçiyordu, kimseyle aşırı samimiyet kurma, arkadaşın olsun fakat yeni tanıdığın birisine çok fazla güvenme. Kaldığım odada sadece ben 1. sınıftım, diğerleri 2. sınıf, bunun bana avantajları oldu, okulla ve yurtla ilgili durumlarda yardımcı oldular. sen de üst sınıftan kişilerle arkadaşlık kurmaya çalış, yardımları dokunacaktır.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek
    Swool bunu yazdı:
    -----------------------------

Bir dönem Trakya üniversitesinde okudum.

Yurtkur ucuzdur, kantin fiş sistemiyle çalışıyor. 3 aylık peşinat veriyorsun, bu da oldukca cüzzi bir rakam.

Yurtkurda kaldım ve kimseyle sorun yaşamadım, bu birazda seninle alakalı, çekinmeni gerektirecek herhangi birşey yok, kendi halinde takılır ve kimseye bulaşmassan kimsede sana bulaşmaz. Kantine sadece yemek yemek için gidiyordum, zamanınımın çoğu kütüphanede ya da internet kafede geçiyordu, kimseyle aşırı samimiyet kurma, arkadaşın olsun fakat yeni tanıdığın birisine çok fazla güvenme. Kaldığım odada sadece ben 1. sınıftım, diğerleri 2. sınıf, bunun bana avantajları oldu, okulla ve yurtla ilgili durumlarda yardımcı oldular. sen de üst sınıftan kişilerle arkadaşlık kurmaya çalış, yardımları dokunacaktır.

-----------------------------
    arkadaşa aynen katılıyorum... 2. siniflarla arkadaşlık kurmaya çalış... bende yurtta okulda 2. sınıflarla beraber kaldım.. oda arkadaşlarımda aynı zamanda... sınav zamanı onları kendi derslerine çalıştırmaz benim derslerle ilgilendirmeye çalışırdım.. sınavlrda filan tüyo veriyolrdı. bide benim 2. sınıf ark okul birincisiydi... derslerimde ona paralel iyiydi...
Toplam Hit: 3509 Toplam Mesaj: 25