folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Üniversite Yazılım Mühendisliği Hakkında Bir Sorum Olucak

Üniversite Yazılım Mühendisliği Hakkında Bir Sorum Olucak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    en az bir dil biliyorsan zorluk çekmezsin genel mantık aşağı yukarı aynıdır ufak tefek şeyler hariç, çoğu şey senin elindedir, eğer kendine güveniyorsan ve yeterince merakın varsa gerisini akışına bırak, endişelenmene gerek yok.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

Sanırım okuması zor mu sorusundan çok kazanması zor mu demek istedin. Genelde farklı cevaplar verilmiş :)

Yeni sistmde puan aralığı 100-500 arasına çekilecek ama zaten son yıllarda puana göre kıyaslama rtık tercih edilmiyordu. Burada başarı sırası daha önemli.

Yazılım Mühendisliği vakıf ünversitelerinde bulnuyor. Örneğin Atılım üniversitesinde burslu olarak yazılım mühendisliği taban başarı sırası "32908" imiş. İlk 30000e girmek ne kadar zorsa o kadar zor olacaktır bu bölümü kazanmak. Fikir vermesi açısından bu bölüme girenlerin net ortalamalarından da faydalanabilirsin. Tabi burdaki rakamlar 30 soru için geçerli. Tercih dönemine yakın ösym bir kıyaslama yapabilmek için bir çözüm üretecektir diye düşünüyorum.

Türkçe23.6
    Sosyal Bilimler 117,4
    Matematik 125,8
    Fen Bilimleri 123,9
    1.Bölüm Toplam Net90.7

Edebiyat Sosyal Bilimler---
    Sosyal Bilimler 2---
    Matematik 220,7
    Fen Bilimleri 216,4
    Yabancı Dil---
    2.Bölüm Toplam Net37.1
    ÖSS Toplam Net127.8

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kuytul bunu yazdı:
    -----------------------------

Sanırım okuması zor mu sorusundan çok kazanması zor mu demek istedin. Genelde farklı cevaplar verilmiş :)

Yeni sistmde puan aralığı 100-500 arasına çekilecek ama zaten son yıllarda puana göre kıyaslama rtık tercih edilmiyordu. Burada başarı sırası daha önemli.

Yazılım Mühendisliği vakıf ünversitelerinde bulnuyor. Örneğin Atılım üniversitesinde burslu olarak yazılım mühendisliği taban başarı sırası "32908" imiş. İlk 30000e girmek ne kadar zorsa o kadar zor olacaktır bu bölümü kazanmak.
    Kazanmak zor okumak mantık işi... kodun mantiğini kavramak...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Boğaziçinde yüksek lisans programı var.

Bahçeşehir'i düşünüyorum ben seneye, giden var mı? 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MikRoBiT
    MikRoBiT's avatar
    Erkek
    Gençler bende konu açılmışken bi soram ben web tasarım php falan filan ilgileniyorum ve üniversitede böle bişey okumayı düşünüyorum ama o şeyin tam adı ne ? Bölüm adı nedir yani ?

Ban servis - Instagram Facebook WhatsApp Snapchat
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    MikRoBiT bunu yazdı:
    Gençler bende konu açılmışken bi soram ben web tasarım php falan filan ilgileniyorum ve üniversitede böle bişey okumayı düşünüyorum ama o şeyin tam adı ne ? Bölüm adı nedir yani ?
    ilgilenmen yetmez. ben de visual basic ve php ile ilgileniyorum yazılımlarım var, ama psikolojik danışmanım :)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MikRoBiT
    MikRoBiT's avatar
    Erkek
    Hehe :) geliştirmeye çalışıcam :)

Ban servis - Instagram Facebook WhatsApp Snapchat
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hkfull61
    hkfull61's avatar
    Erkek

kardeş bugün dağıtılan bi kitapçıktan çektim yazılım bölümleri..al bi bak...

üşüyoruz steve reizzz..! =(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Allura bunu yazdı:

benim abimde cambridge te bilgisayar mühendisligi okudu %100 burslu 3 senede bitirdi okulu demek ki senin abin tembel

okuldan okula fark var koçum benim :)  sade abim sorunlu olsa dediğin doğru bütün okulun mu mühendislik fakültesindeki öğrenciler tembel

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

yazılım müh şuanda vakıf üniversitelerinde var bide bogaziçinde, hani cok çalışkansan gidersin bogaziçine, ders zorluguna gelince genelde herkes zor der ama şikayet edilen asıl ders her zaman calculusdur.ama her bölümün kendine göre zorlugu var. önemli olan sevdigin alanda bulunmak ise git yani ölede bölede gecersin.. birde yazılım müh de vakıflarda % 50 burs olayı da var  mesela beykent ve aydın üni.. yani bunu kazanabilirsen masraf olarakda seni daha az kasar.

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
Toplam Hit: 4628 Toplam Mesaj: 21