Üniversitede Sınıf Değişikliği
-
İyi günler müridler.Erciyes üniversitesindeyim ve kız arkadaşımla birlikte aynı sınıfta olmak istiyorum.Bölümümüz 1. sınıfa geçerken iki sınıf açacakmış yani iki grup olacakmış ve bu grupları öğrenci numarasının son hanesinin tek çift olmasına bağlı olarak değiştiriceklermiş.Biz ders kayıtları esnasında veya zamanı ne zamansa o zaman gidip sınıfını değiştirebilirmiyiz.Bunun için hangi yolları izlemem gerekiyor mürid/eler bi yardım etseniz.Öğrenci işlerine gittim ordaki memur geçen sene bir kişiye yapmıştık ama yinede bi şefime sorun dedi şefe gidip sorduğumda neden istiyorsun filan dedi bende ortamdan dolayı filan diyince yok öyle birşey dedi başından attıı beni.Bunun için nasıl bir yol izlememiz gerekiyor?
-
zor.. inş aynı sınıfta olursunuz
-
bildiğim kadarıyla öyle bir değişiklik yapılmıyor. ama kendi sınıfında imza atacak birisini bulursan tüm derslere diğer grupla girebilirsin, kişisel tercih.
-
GoldenWorld bunu yazdı
İyi günler müridler.Erciyes üniversitesindeyim ve kız arkadaşımla birlikte aynı sınıfta olmak istiyorum.Bölümümüz 1. sınıfa geçerken iki sınıf açacakmış yani iki grup olacakmış ve bu grupları öğrenci numarasının son hanesinin tek çift olmasına bağlı olarak değiştiriceklermiş.Biz ders kayıtları esnasında veya zamanı ne zamansa o zaman gidip sınıfını değiştirebilirmiyiz.Bunun için hangi yolları izlemem gerekiyor mürid/eler bi yardım etseniz.Öğrenci işlerine gittim ordaki memur geçen sene bir kişiye yapmıştık ama yinede bi şefime sorun dedi şefe gidip sorduğumda neden istiyorsun filan dedi bende ortamdan dolayı filan diyince yok öyle birşey dedi başından attıı beni.Bunun için nasıl bir yol izlememiz gerekiyor?
hangi bölüm hangi okul tanıdık cıkabilir belki okul sekleteri felan
-
UmuT38 bunu yazdıGoldenWorld bunu yazdı
hangi bölüm hangi okul tanıdık cıkabilir belki okul sekleteri felan
pm attım hocam
-
Hocam bildiğim kadarıyla sınıfta yerleştirmeleri çok puandan-aza doğru yapıyorlar. Aynı sınıfa düşmeniz şansa kalmış artık.
-
KarakartaL bunu yazdı
Hocam bildiğim kadarıyla sınıfta yerleştirmeleri çok puandan-aza doğru yapıyorlar. Aynı sınıfa düşmeniz şansa kalmış artık.
keşke öyle olsa hocam şansımız daha çok ama geçen sene okul numarasının son hanesine göre yapmışlar :S
-
bence ayrı sınıfta olmak için uğraş
-
Prometheus bunu yazdı
arkadasa katilmakla birlikte her okulun temayulleri farklidir. bizim okulda asla yapamazsin bunu. oysa ders secerken a hocasini yaziyorum numaramin sonu tek diye b hocasina veriyorlar. oysa sistem a hocasini kabul ediyor. ama okul oyle degil. o yuzden sansin zor. -
Abi o iş çok zor. Kimse sen kız arkadaşınla aynı sınıfta okumak istiyorsun diye sistemin amına koyup öğrenci sayısı dengesini değiştirip öğrenci numaraları ile tekrar oynamaz.
Ya da en azından bizim üniversitede böyle. Ne böyle brişey gördüm ne de duydum.
Ha çok sağlam bir mazeret bulman lazım da bu olayın nasıl bir mazereti olur ona da bilmiyorum hiç.
-
Prometheus bunu yazdı