Üniversitelerin Yapmış Oldukları İngilizce Dil Kursları
-
Sevgili kardeşlerim,
Globalleşen dünyayı daha iyi anlayabilmek ve çağa ayak uydurabilmek için yabancı dilin şart olduğu günümüzde bende tezimi bitirince hemen ardından İngilizce kursuna kayıt olmayı düşünüyorum. YDS/ Tofell/ Elts herhangi birinden geçerli derecede ve akademik düzeyede İngilizcemin olmasını istiyorum.
Şuan basit düzeyde de olsa Duolingo'dan çalışmaya başladım.
İstedğim ise özel kurslar değil. İstanbul'da üniversitelerin özelde GS Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi ve 29 Mayıs Üniversitesi'nin düzenlemiş oldukları kurslara kayıt olmayı düşünüyorum.
Daha önce buralara gidip eğitim alan ve memnun olan var mı?
Fiyatları genelde nasıl olur?
-
Hocam bunların hiçbirine kötü diyemem. Marka yerler sonuçta.
Olay sende bitiyor.
Günlük çalışman gerekiyor.
Bol pratik yapmalısın.
Seviyen nedir bilmiyorum ama kelime ezberlerken aynı kelimeyi,
İlk bir hafta her gün, sonra haftada bir, bir ay sonra da 15 günde bir göz atıp tekrarlaman gerekiyor.
Günde 3-4 kelime kafi.
-
Ben @rajooonn un tavsiyesine uydum gittim lingualeo.com'dan gold üyelik aldım, babalar gibi valla. Duolingo'ya her türlü beş çeker.
Duolingo'da 33 günlük seriyi bıraktım sen düşün gerisini :D -
Uppp
-
Özkancelen ismini googla videolarını yazılarını oku temel.konulardan ilerlemiş bayada güzel sade anlatıyor
Bi bakmanı tavsiye ederim
-
Sevgili Kardeşlerim,
Tezimi bitirdim ve şuanda basitten kendim İngiliççe çalışmaya başladım. Kurs olarak da 29 Mayıs yada kendi okulum olan Marmara Üni.'yi düşünüyorum. Kendi öğrencisine bir kuru 350 TL'den veriyor. 29 Mayıs için ücret konusunda bilgim yok. Diğer üniversitelerin kursları da ateş pahası.
Bu konu için son kararım ikisi arasında. Eğer fiyat uygun olursa İSAM'a yakınlığı dolayısıyla 29 Mayıs'ı düşünüyorum.
-
Gs üniye giden bir arkadaşım var çok memnun bende marmara üni düşünüyorum ama kimisi iyi diyor kimisi kötü diyor. İngiliz kültür derneğine gittim temeli oturrttum ama insan ingilizceye bakmayınca unutuyor ya konuşma sorunum var benim. telafuz hatam var
gs ve marmaranın fiyatları yazıyor sitesinde, yıldız teknikte yazıyordu birde itü üniversitesinin var onada bak.
archair23 tarafından 07/Şub/16 13:47 tarihinde düzenlenmiştir -
GS Üni'de bir kur indirimli olarak 800 Tl iken Marmara kendi öğrencisine 350 fiyat veriyor hocam. Ama 29 Mayıs için bilgim yok.
-
Hayat size güzel abi. Ne güzel seçeneklerin arasında kalıyorsunuz :)
-
Easx bunu yazdı
Hayat size güzel abi. Ne güzel seçeneklerin arasında kalıyorsunuz :)
Abi Kbü size seçenek sunmuyor mu?
-
geçen biri önermişti
speaking7.com basarili