Üniversitelerle İlgili Bir Soru
-
Bauer bunu yazdı:
-----------------------------
Üniversitesine göre değişiyor
Ahanda link : http://www.mansethaber.com/haberler/guncel-haberler/2561-tuerbann-serbest-olduu-ueniversiteler.html
haber tarihi 17 Ekim yalnız, ona göre...
-----------------------------aynen bende bugün odtüde fizik kantininde gördüm. herzaman a4 girişinde şapkalarını takıp öyle girerlerdi, kaç zamandır öyle bi durum görmüyorum. derse gireni daha görmedim, en azından bana denk gelmedi..
-
fatihari41 bunu yazdı:
KOU de kanun olarakta uygulama olarakta serbest..
-----------------------------kanuni olarak serbest ise bazı hocaların ögrencileri baş örtülü derse almaması nedendir o zman?kanuni oarak serbestse dersin hocasına baglı olabilir mi?örmekleri mevcut o yüzden soruyorum.
-
yıldızdan bildiriyorum
burda bayaadır komple serbest. hem kampüste hem derslerde.
-
kymt bunu yazdı:
fatihari41 bunu yazdı:
KOU de kanun olarakta uygulama olarakta serbest..
-----------------------------kanuni olarak serbest ise bazı hocaların ögrencileri baş örtülü derse almaması nedendir o zman?kanuni oarak serbestse dersin hocasına baglı olabilir mi?örmekleri mevcut o yüzden soruyorum.
-----------------------------eğer üniversite eğitimini engelleyecek bir durum teşkil ederse (mesela gruplaşma gibi) kanunda serbest olsa bile rektör engelleyebilir. hoca engelleyebilir mi bilmiyorum ama hocalar da pek karışmıyor kimin ne giydiğine (ya da normal bir hocanın karışmaması lazım).
-
Yuh be şu türban denen çaputuda ünive soktularya :S Erkeklerede badem bıyık ya da 5 karıştan az olmamak üzere sakal zorunluluğu getirilsin de birbirini tamamlasınlar tam olsun.
-
ArkiYaN bunu yazdı:
@ wking.hangi özgürlük ben şapkayla derste oturamıyorum izin vermiyorlar
-----------------------------Şapka da dini inanç gereği olsaydı oda izin olurdu.Oldu olası gaz maskesiyle gir.
Zaten ne kadar özgürlük verirsen ver şekil A daki gibi Fazlasını isteyen her zaman olacak.
-
trabs0n bunu yazdı:
ArkiYaN bunu yazdı:
@ wking.hangi özgürlük ben şapkayla derste oturamıyorum izin vermiyorlar
-----------------------------Şapka da dini inanç gereği olsaydı oda izin olurdu.Oldu olası gaz maskesiyle gir.
Zaten ne kadar özgürlük verirsen ver şekil A daki gibi Fazlasını isteyen her zaman olacak.
-----------------------------Yani takke yada sarıkla girebiliyoruz öyle mi? :D
-
derslere türbanla girenleri öğretim görevlileri rapor etmesi gerekiyor ama rapor eden öğretim görevlileri fişleniyor ondan kimse bi bok yapamıyor :D
-
gazi mühendislik fakültesinden bildiriyorum.
Serbest ama 1 kişi gördüm. (gerçi makinadayız biz kız mız olmaz bizde:D diğer bölümlere sormak lazım) fakültede de çok yok.