Üniversiteli İçin En İyi Kredi Kartı
-
bonusgenc ve ing kart var hocam bende, kullanmayalı bilirsen kredi kartı karlı birşey, bonus u taksit avantajı var diye kullanıyordum, ing de bonus özelliği var hem de uçuş puan birikiyor sürekli uçağa bindiğim için karlı oluyor benim için. ingyi tavsiye ederim bu yönüyle.
-
Ağalar yeni konu açmak istemedim. Buradan devam etsin diye düşünüyorum. Simdi çalışıyorum ve kendime aidat olmayan kk bakıyorum. Fix Kart var ama bazı yerlerde kampanya özellikleri sağlamıyor. Bu şartlar altında şu sıralar en iyisi hangisi?
-
yazipcikacak bunu yazdı
Ağalar yeni konu açmak istemedim. Buradan devam etsin diye düşünüyorum. Simdi çalışıyorum ve kendime aidat olmayan kk bakıyorum. Fix Kart var ama bazı yerlerde kampanya özellikleri sağlamıyor. Bu şartlar altında şu sıralar en iyisi hangisi?
Albaraka World Kart:
Ücretsiz ve kart aidatı yok aynı zamanda asgari ödemede yok. Ayda ne kadar ödediysen ay sonu hepsini ödüyorsun. World puan vs veriyor.
Bonus genç :
Kart aidatı yok.
-
yazipcikacak bunu yazdı
en iyisi diye bişey yok. şu an garantinin gold bonus var yüzde 25 daha fazla bonus veriyor.
ancak maaşını hangi bankadan alıyosan o bankanınkini alırsan kart aidatı ödemezsin genelde.
-
-
olmayan kredi kartıdır.
-
aman hocam kartlara bulaşmayın geçen yaz borcu bitirdim sanıyodum 3 ay hiç bakmadım az daha mahkemelik oluyodum üstüne kredi notumda düştü şimdi hiçbişey vermiyolar.
-
unide kredi karti yaş iş, benim işim gücüm olmasina rağmen cikartmamistim. Oldugu kadar harciyorsun univde.
-
hocam ben de play card almıştım yapı krediden 1000 tl limitli. ya neyime güvenip 1000 tl limitli kart verdiler onu da anlamadım. baya harcama yaptım sonra ödeyemeyince taksitlendirdim borcu baya faizli bişey oldu. diyeceğim o ki çok ihtiyacın yoksa hiç alma elin alışıyor sürekli harcama yapıyorsun.
-
Universite 1 de finansbanki odeyemedim diye karalisteye girdim 5 yil boyunca ne kredi alabildim nede tahautlu bisey gecen seneye kadar boyleydim gerisini sen dusun :)