folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Üniversiteli İçin En İyi Kredi Kartı

Üniversiteli İçin En İyi Kredi Kartı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

bonusgenc ve ing kart var hocam bende, kullanmayalı bilirsen kredi kartı karlı birşey, bonus u taksit avantajı var diye kullanıyordum, ing de bonus özelliği var hem de uçuş puan birikiyor sürekli uçağa bindiğim için karlı oluyor benim için. ingyi tavsiye ederim bu yönüyle.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ağalar yeni konu açmak istemedim. Buradan devam etsin diye düşünüyorum. Simdi çalışıyorum ve kendime aidat olmayan kk bakıyorum. Fix Kart var ama bazı yerlerde kampanya özellikleri sağlamıyor. Bu şartlar altında şu sıralar en iyisi hangisi?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    yazipcikacak bunu yazdı

Ağalar yeni konu açmak istemedim. Buradan devam etsin diye düşünüyorum. Simdi çalışıyorum ve kendime aidat olmayan kk bakıyorum. Fix Kart var ama bazı yerlerde kampanya özellikleri sağlamıyor. Bu şartlar altında şu sıralar en iyisi hangisi?

Albaraka World Kart:

Ücretsiz ve kart aidatı yok aynı zamanda asgari ödemede yok. Ayda ne kadar ödediysen ay sonu hepsini ödüyorsun. World puan vs veriyor.

Bonus genç :

Kart aidatı yok.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek
    yazipcikacak bunu yazdı

en iyisi diye bişey yok.  şu an garantinin gold bonus var yüzde 25 daha fazla bonus veriyor.

ancak maaşını hangi bankadan alıyosan o bankanınkini alırsan kart aidatı ödemezsin genelde.

imzayı bıraktım basıyorum artık
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

paraf kart var ücreti yok.

yunusdogan tarafından 21/Tem/15 23:41 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

olmayan kredi kartıdır.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    holederma
    holederma's avatar
    Erkek

aman hocam kartlara bulaşmayın geçen yaz borcu bitirdim sanıyodum 3 ay hiç bakmadım az daha mahkemelik oluyodum üstüne kredi notumda düştü şimdi hiçbişey vermiyolar.

İtten korkmam kemiksizim , s.kten korkmam deliksizim...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

unide kredi karti yaş iş,  benim işim gücüm olmasina rağmen cikartmamistim. Oldugu kadar harciyorsun univde. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek

hocam ben de play card almıştım yapı krediden 1000 tl limitli. ya neyime güvenip 1000 tl limitli kart verdiler onu da anlamadım. baya harcama yaptım sonra ödeyemeyince taksitlendirdim borcu baya faizli bişey oldu. diyeceğim o ki çok ihtiyacın yoksa hiç alma elin alışıyor sürekli harcama yapıyorsun.

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

Universite 1 de finansbanki odeyemedim diye karalisteye girdim 5 yil boyunca ne kredi alabildim nede tahautlu bisey gecen seneye kadar boyleydim gerisini sen dusun :)

Si vis pacem para bellum.
Toplam Hit: 2914 Toplam Mesaj: 32