Universiteli Olmanin Anlami
-
Bizim insanımızın genel yapısı. Ayranımız yok içmeye ...... hesabı. Adamın evde karısı colugu cocugu aç adam kahvede beşiktaş 4-4-2 oynamalı muhabbeti yapıyo :). Hiç kimse yapması gerekeni yapmıyorki bunlar yapsın.
-
@gazman hocam bi ara hatırlarsan bir türk araştırma grubu yeni enerji kaynağımı ne bulmuştu sonra nasıl olduysa uçakları düştü hepsi öldü kara kutu bozuldu Almanya'ya yollandı sonrası yok.
edit:imla
Cesnist tarafından 31/Ara/12 19:15 tarihinde düzenlenmiştir -
şu dönemde eskişehir gibi bir yerde öğrencilik yaşıyorum ama dışarıdan bazen bakıyorum ciddi derecede öğrenci oldukları çin her bir boku yapan insanlar var aile yanına gidince bildiğin aile cocuğu oluyorlar ama
-
gazman bunu yazdı
peki nasıl kandırıyor bunlar bu gencleri derseniz söyleyeyim,
bir kere genc dediğimiz adam, neden dünyada var olduğunu bilmiyor.onlara öğrettikleri, insanlar doğalar büyürler yaşarlar ve ölürler....bunu bilen genç ne yapıyor:
ulan ölcem zaten sikerim amk böyle işi, calıcam cırpıcam sikicem babalar gibi yaşıcaz.bi daha mı gelicez.....
neden böyle diyor: çünkü neden var olduğunu bilmiyor.
bu dünya sadece bir sınav, ,imtihan için kuruldu. Bizi sınamak için yaratıldı.çeşitli cezbedici şeylerle donatıldı,
yani bu dünya son değil.
bize öğretilen şey, yaşamak için vur kır parçala,, sik sok afedersin.
şimdi maneviyattan yoksun adam, gariban bir de, bu godoşlar alıp böyle kandırıyorlar.
zaten zengin adamla işi olmaz bunların, zengin adam işlerine yaramaz. çünkü kandıracak bir malzemeleri yok,adam zengin her şeyi var.
önce su soruyu sorun, dünyaya geldim, belli bir ömrüm var, bu ömrü güzel geçirirsem güzel bir yere gideceğim.
şunu da unutmaylım, kıçımızı da yırtsak, ölüm var,
şunu da unutmayalım, inansanız da inanmasanız da , Allah var ve bize hesap soracak...
şunu da unutmayın, her ne kadar biz bilmiyorduk,öğretmediler, kandırdılar deseniz de orada, size kuran ı indirdik, siz kişilerin lafına baktınız.
yani bahane de yok..
son olarak, bir cümle ile bitiriyorum sinirlendim zaten. Dün geçti bugün var mı? gençliğe de güvenmem, ölen hep ihtiyar mı?...
Şakirtmisin kardeşim sen.Olayı hemen dine çekmişsin.
-
Savunmalarmı denir veya herne diyorsanız yada diyorsak bu tür olayların yasaklamalar ve kısıtlamalar yüzünden olduğunu düşünüyorum. Örnek vermek gerekirse İstanbul Üniversitesi, adamlarda o kadar yasak ve güvenlik tedbiri var ki Avcılar kampüsündeki öğrenci beyazıt kampüsüne giremiyor? Kendi öğrencisini kampüse almıyor varmı böyle bir şey. Tabi diğer taraftan boğaziçi gibi güzel bir örnekte var.
-
arnavutr bunu yazdıgazman bunu yazdı
bir kere genc dediğimiz adam, neden dünyada var olduğunu bilmiyor.onlara öğrettikleri, insanlar doğalar büyürler yaşarlar ve ölürler....bunu bilen genç ne yapıyor:
ulan ölcem zaten sikerim amk böyle işi, calıcam cırpıcam sikicem babalar gibi yaşıcaz.bi daha mı gelicez.....
bu dünya sadece bir sınav, ,imtihan için kuruldu. Bizi sınamak için yaratıldı.çeşitli cezbedici şeylerle donatıldı,
yani bu dünya son değil.
şimdi maneviyattan yoksun adam, gariban bir de, bu godoşlar alıp böyle kandırıyorlar.
zaten zengin adamla işi olmaz bunların, zengin adam işlerine yaramaz. çünkü kandıracak bir malzemeleri yok,adam zengin her şeyi var.
önce su soruyu sorun, dünyaya geldim, belli bir ömrüm var, bu ömrü güzel geçirirsem güzel bir yere gideceğim.
şunu da unutmayalım, inansanız da inanmasanız da , Allah var ve bize hesap soracak...
şunu da unutmayın, her ne kadar biz bilmiyorduk,öğretmediler, kandırdılar deseniz de orada, size kuran ı indirdik, siz kişilerin lafına baktınız.
yani bahane de yok..
son olarak, bir cümle ile bitiriyorum sinirlendim zaten. Dün geçti bugün var mı? gençliğe de güvenmem, ölen hep ihtiyar mı?...
Bende bunu anlamıyorum arkadaş dinine bağlı olan herkesi şakirt,takunyalı molla diye yaftalamaktan vazgeçin artık.O bir müslüman kardeşim.İnancı doğrultusunda fikirlerini yazmış
-
1234567B bunu yazdıarnavutr bunu yazdıgazman bunu yazdı
yani bu dünya son değil.
yani bahane de yok..
Bende bunu anlamıyorum arkadaş dinine bağlı olan herkesi şakirt,takunyalı molla diye yaftalamaktan vazgeçin artık.O bir müslüman kardeşim.İnancı doğrultusunda fikirlerini yazmış
Benim dinini gereğini yaşayan insanla sorunum yok fakat böyle kişilerin herşeyin temelini dine bağlamaları ve bizleri dinsiz imansız saymaları beni rahatsız ediyor.
-
Sen üniversite öğrencisisin sus otur ders çalış, sen kadınsın kenara çekil, sen hippisin senden adam olmaz, o saç niye uzun keselim onu, o küpeyi çıkartalım yakışmıyor, erkek adam pembe giyer mi, dövme yaptırırsan abdest tutmaz, etek giyme ayıp...
-
çok büyütmeyin şu üniversiteyi bitsede işimize gücümüze baksak :L
-
Doğru ya Osmanlı savaşta yenilmeyen bir devletti.Savaşta yenilmiyorsa o kadar toprağı nasıl kaybetti.Peki bana şunu söyle diyelim ki, dediklerin doğru, Atatürk döneminde ülke neden gelişmesine izin verdi bunlar?