folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Üniversiteme Gidiyorum Yol Tarifi Verecek Var Mı ?İstanbul

Üniversiteme Gidiyorum Yol Tarifi Verecek Var Mı ?İstanbul

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zomby3073
    zomby3073's avatar
    Erkek

cumartesi sabahı atatürk havalimanına ineceğim.ordan sarıyere nasıl gidebilirim.daha sonra okulun servisleri var zaten.onemli olan sarıyere gidecek yolu veya durakları bilmem.

"FeaR oF ThE DarK"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek
    hım hacı hava alanı servislerinin normalde seni sarıyere kadar getirmesi lazım   goturmezlerse   hava alanında tren metro var ona biniyosun son durakta iniyosun  ordan etraftaki insanlara sorarsın kabataş tranvay hattı gecersin  tranvaylada son durakta kabataş inersin  son durakta sarıyer otobusleri var rahatlıkla gecersin bu arada okulun ismine yıldız teknik falanmı

onekine?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uunal
    uunal's avatar
    Erkek
    10 euro daha verip thy nin büyük otobüsleri ile taksime gelcen sonrada taksimde indikden sonra
    Marmara otelinin önünde otobüs durakları var orda 40lara bin sarıyer yeniköy fln yazar üstünde ordasın hangi üniye gitcen?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Taksiye bin, metrobüs durağında in. (3-5 YTL - 10 dakika) Metrobüse bin, Mecidiyeköy'de in. Mecidiyeköy'den direk Sarıyer otobüslerine bin, Sarıyer'de in. :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Swool bunu yazdı:
    -----------------------------

Taksiye bin, metrobüs durağında in. (3-5 YTL - 10 dakika) Metrobüse bin, Mecidiyeköy'de in. Mecidiyeköy'den direk Sarıyer otobüslerine bin, Sarıyer'de in. :)

3-5 ytl için taksiye binme bence, zira taksiciyle kapışabilirsiniz :) adamlar 3-5 ytl'yi beğenmiyorlarda. ama 10 dk'lık yol ise 10 ytl veya biraz daha üstünde tutar o zaman taksiciyle problem yaşamazsın. :D

Havaalanına indikten sonra havaş otobüslerine sor nasıl gidileceğini, yardımcı olurlar.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    bizim burda ne üniversitesi var ki hoca :D

hava alanında iniyorsun ordan metro zart zurt olcak ona biniyorsun en son durakta iniyorsun taksime geçiyorsun taksimden

metronun orda otobüs durakları var istersen taksim - sarıyer vs otobüsüne binersin..

istersen bjkye inip ordan yine sarıyer otobüsüne binebilirsin..

İstersen taksimden metroya binip leventte inip sarı şapkalı minibüslerle sarıyere geçebilirsin..

veya

atatürk hava limanından mecidiyeköye otobüsler oluyor diye biliyorum.. ona binersin m.köyde inersin..

metroya binersin leventte inersin sarı şapkaya binersin sonra sarıyere gidersin..

[22817//kaanabak]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arjen1905
    arjen1905's avatar
    Erkek

Nurky bunu yazdı:
    bizim burda ne üniversitesi var ki hoca :D

hava alanında iniyorsun ordan metro zart zurt olcak ona biniyorsun en son durakta iniyorsun taksime geçiyorsun taksimden

metronun orda otobüs durakları var istersen taksim - sarıyer vs otobüsüne binersin..

istersen bjkye inip ordan yine sarıyer otobüsüne binebilirsin..

İstersen taksimden metroya binip leventte inip sarı şapkalı minibüslerle sarıyere geçebilirsin..

veya

atatürk hava limanından mecidiyeköye otobüsler oluyor diye biliyorum.. ona binersin m.köyde inersin..

metroya binersin leventte inersin sarı şapkaya binersin sonra sarıyere gidersin..

bide sarıyerin neresine gitçek onu öğrenmek lazım

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

volkan bunu yazdı:
    hım hacı hava alanı servislerinin normalde seni sarıyere kadar getirmesi lazım   goturmezlerse   hava alanında tren metro var ona biniyosun son durakta iniyosun  ordan etraftaki insanlara sorarsın kabataş tranvay hattı gecersin  tranvaylada son durakta kabataş inersin  son durakta sarıyer otobusleri var rahatlıkla gecersin bu arada okulun ismine yıldız teknik falanmı

ô.ô

Eskişehire gelseymişim.Otogardan tranvaya bin sonra üniverstelere kadar götürür seni :D .Abi bune..

Allahtan kıbrısı kazanmışım istanbula gitmiyorum.İstanbuluda yazdım ama hiç istemedim.Çok karışık bea...Allah kolaylık versin orda okuyan, yaşayan, çalışanlara..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    argent
    argent's avatar
    Erkek
    mecıdıyekoyden sarıyer otobuslerı gecmıyo bosuna bekleme taksıme gec ordan 25 t ye bın dırek sarıyerdesın !!! sarıyer de nereye gtcen ama o da var??
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Mecidiyeköy - Sarıyer otobüs hattı kaldırılmış. 2 sene öncesine kadar direk Mecidiyeköy'den gidilebiliyordu.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zomby3073
    zomby3073's avatar
    Erkek
    gunduz evde deildim şimdi geldim.koç üniversitesine gidecem.sarıyerden direk giden dolmuslar varmıs kampuusun içine.oneri çok en mantıklısı hangisidir bilemiyorum ki.20 ytl harcayabilrim yola:D

"FeaR oF ThE DarK"
Toplam Hit: 2774 Toplam Mesaj: 17