Üniversitenin Networkunde Torrent Ve Tor Çalışmıyor
-
akustikelektrik bunu yazdı
bizde şöyle ilginç bir durum vardı, android cihazlar torrent indirebiliyordu. diğerleri indiremiyordu bilgisayarlar falan
aynen bende bilgisayara android emulator kurup onun üzerinden indiriyordum ama şu an olmuyor.
-
c0nverse bunu yazdıakustikelektrik bunu yazdı
bizde şöyle ilginç bir durum vardı, android cihazlar torrent indirebiliyordu. diğerleri indiremiyordu bilgisayarlar falan
aynen bende bilgisayara android emulator kurup onun üzerinden indiriyordum ama şu an olmuyor.
torrent siteleri engelli olduğu için torrent dosyasını 3g ile indiriyordum, zaten küçük birşey. Sonra okulun ağına bağlanıyordum, hızlıydı baya. galiba android için engelleme farklı oluyor.
-
benim basima şöyle bir olay geldi. kulüp odasina modem koydum kablolu baglantiyi kablosuza cevirdim.
tum engellemeler kalkti..
bilgi islemciler cozemedi, sonunda zorla modemi kaldirtttilar. bir access pointle deneyin oluyorsa pcyi access point gibi gösterip kendi bağlantıniza baglanabilirsiniz.
-
bizde de aynıydı bizde eduroam vardı öğrenciler torrent kullanamıyır fakat hocaların hesaplarıyla inddirildiğini söyleyenler vardı
-
bizim şirkette kerio kontrol diye bi sistem var, torrentten dosya çekiyor başta sonra torrent dosyası olduğunu algılıyor ve downloadı kesiyor bunu nasıl aşarım?
-
Torrent icin frostwire 'i kullanabilirsin HTTP tunneling yaptigi icin yakalanacagini sanmiyorum. Hos Bilkent'te bu yil bunu da calistiramadim da VPN uzerinden internete cikip frostwire'i calistirarak hallettim bi sekilde.