folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Üniversitenin Networkunde Torrent Ve Tor Çalışmıyor

Üniversitenin Networkunde Torrent Ve Tor Çalışmıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek
    akustikelektrik bunu yazdı

bizde şöyle ilginç bir durum vardı, android cihazlar torrent indirebiliyordu. diğerleri indiremiyordu bilgisayarlar falan

aynen bende bilgisayara android emulator kurup onun üzerinden indiriyordum ama şu an olmuyor.

Converse giyen uzaylı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek
    c0nverse bunu yazdı
    akustikelektrik bunu yazdı

bizde şöyle ilginç bir durum vardı, android cihazlar torrent indirebiliyordu. diğerleri indiremiyordu bilgisayarlar falan

aynen bende bilgisayara android emulator kurup onun üzerinden indiriyordum ama şu an olmuyor.

torrent siteleri engelli olduğu için torrent dosyasını 3g ile indiriyordum, zaten küçük birşey. Sonra okulun ağına bağlanıyordum, hızlıydı baya. galiba android için engelleme farklı oluyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

benim basima şöyle bir olay geldi.  kulüp odasina modem koydum kablolu baglantiyi kablosuza cevirdim. 

tum engellemeler kalkti.. 

bilgi islemciler cozemedi,  sonunda zorla modemi kaldirtttilar.  bir access pointle deneyin oluyorsa pcyi access point gibi gösterip kendi bağlantıniza baglanabilirsiniz. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kukunku
    kukunku's avatar
    Erkek

bizde de aynıydı bizde eduroam vardı öğrenciler torrent kullanamıyır fakat hocaların hesaplarıyla inddirildiğini söyleyenler vardı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

bizim şirkette kerio kontrol diye bi sistem var, torrentten dosya çekiyor başta sonra torrent dosyası olduğunu algılıyor ve downloadı kesiyor bunu nasıl aşarım?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

Torrent icin frostwire 'i kullanabilirsin HTTP tunneling yaptigi icin yakalanacagini sanmiyorum. Hos Bilkent'te bu yil bunu da calistiramadim da VPN uzerinden internete cikip frostwire'i calistirarak hallettim bi sekilde.

http://yigitdemirag.com
Toplam Hit: 3314 Toplam Mesaj: 17