Üniversiteyi Kazandım Askerlik Tecil
-
Selamlar,
ek yerleştirmelerle üniversiteyi kazandım (istanbul üniversitesi - açık/uzaktan eğitim işletme)
okuldan istenen bilgilerde askerlik belgesi yazıyor..
şimdi 06/93 doğumluyum, tecil hakkım geçti mi? askerlik belgesi almam gerekir mi? (üninin sitesinde askerlik çağına gelmiş adaylar için diyor, ben şimdi bu çağda mıyım :|)
bi yardım müridler..
-
beyler o kadar kişi bakmış :| bir yarım edin ya
-
endişelenme
üniversitenin öğrenci işleri tecil için tsk ya bilgi vermiştir -
c0der bunu yazdı
endişelenme
üniversitenin öğrenci işleri tecil için tsk ya bilgi vermiştirkesin kayıt için istenen belgeler içinde "askerlik belgesi" demişler :/
-
kassiopeia bunu yazdıc0der bunu yazdı
endişelenme
üniversitenin öğrenci işleri tecil için tsk ya bilgi vermiştirkesin kayıt için istenen belgeler içinde "askerlik belgesi" demişler :/
sen üniversiteyi kazandıysan
dert etme kimse seni tutup askere götürecek değil
öğrenci işlerinin mevzusu o iş
hallederler
askerlik belgesi fln karıştırma kayıt ol okula olmadıysan henüz -
benden de istediler oysaki ben daha 19 yaşında bile olmadım yoklama falan gelmedi yani hiç ama kırklareliden kalıp gidicem yarın konyaya oradan alıcam tecil belgesini ne olur ne olmaz al dediler
-
üniversiteyi kazandıgına dair belgen varsa hiç birşey olmaz
-
o seni kapsamıyor kardeşim.
93 lülerden askerlik belgesi istemezler.
-
beyler yollamiyim mi şimdi askerlik belgesi asıl kayıt belgeleri için?
asıl kayıt kargo yoluyla oluyor ve telafisi yok..
üniyi aradım açan eden bilgi sahibi olan yok...
-
istanbul üniversitesi örgün için geçerli söylediklerim.
örgün ile uzaktan eğitimin evrakları arasında fark varsa bilmiyorum.
örgünler için istenen evraklara da bak seninkiyle aynıysa askerlik belgesini siktr et.
-
mezun olana kadar öğrenci işleri olayını halleder.. 19 yaşındayken üniv. kayıt yaptırmıştım,kayıtan önce yoklamaya falan da gitmemiştim.kayıttan sonra açık,uzak,yakın öğretim farketmez, öğrencisin.
yani, askerlik belgesine ihtiyacın olmadığını düşünüyorum.
aklında bulunsun ilerleyen zamanlarda okuldan kaydını sildirirsen ya da mezun olursan geciktirmeden tecil için askerlik şubesine gidersin.. gitmezsen benim gibi idari para cezası yersin.