Ünlü Bir Manken İçin
-
mürid arkadaşlar ünlü bir manken için bir site yapmaktayım domain+hosting aldım fakat fazla bir bilgim yok control panel de php/ssl/ssh/frontpage/php/mysql
maneger gibi bölümler var en basit yoldan hangisini kullanabilirim yada bana yardım edecek yahut birkaç site önericek hiç olmadı bu siteyi yapmamda bana yardımcı olarak siteyi beraber yapabiliecek bir arkadaş arıyorum çok zor bir site ve çok teferuatlı bir site olmayacak
-
ohyes ne gerek var dostum çak joomlayı ver gazı haberleri sayfaları linkleri bide yaptınmı kafana göre tema editlersin tamamdır bu iş madem php kur joomla gitsin bide kullanmayı örendinmi mm tadından yenmez.
-
adı geçen manken ve menajeri ile görüştüm ve bana kendisi her konuda yardımcı olabileceğini ve hiçbiryerde olmayan resimlerini ve videolarını verebileceğini söyledi çok merak eden ve bana bu site yapımında yardımcı olacak arkadaşlar bana pm den ulaşabilirler
-
hocam sanamm birileri sana bedavaya yardım etsin bu işte kendin full site istiyosan yok üyelik yok db yok şifre adamı sıkar bu ama sade tasarım istiyorsan bilemicemde benden sana tavsiye joomla kur.
-
BilimAdami bunu yazdı:
-----------------------------
hocam sanamm birileri sana bedavaya yardım etsin bu işte kendin full site istiyosan yok üyelik yok db yok şifre adamı sıkar bu ama sade tasarım istiyorsan bilemicemde benden sana tavsiye joomla kur.
-----------------------------sadece tavsiye taktik akıl istiyorum ayrıca bu işleri seven ve bilen biri ile site yapmak istiyorum bunda ne kötülük warki :)
-
cavit bunu yazdı:
-----------------------------BilimAdami bunu yazdı:
-----------------------------sadece tavsiye taktik akıl istiyorum ayrıca bu işleri seven ve bilen biri ile site yapmak istiyorum bunda ne kötülük warki :)
-----------------------------taktik yardım istiyosan bana sorabilirsin =) bilgim kadarıyla yardım edebilirim.
-
hocam manken kendisi hakkında bilgileri girecek, resimleri ve videoları paylaşacaksa sadece buysa amaç, wordpress kur derim ben sana, hem senin pek bilgin yok gibi görünüyor cok cabuk ogrenirsin wp yi kullanmak basittir, hemde manken bile kendisi içerik ekleyebilir, araştır google babaya bi sor wordpress i duruma gore pm at yardımcı olurum elimden geldigince
-
cavit bunu yazdı:
adı geçen manken ve menajeri ile görüştüm ve bana kendisi her konuda yardımcı olabileceğini ve hiçbiryerde olmayan resimlerini ve videolarını verebileceğini söyledi çok merak eden ve bana bu site yapımında yardımcı olacak arkadaşlar bana pm den ulaşabilirler
-----------------------------Hocam öyle bir söyledinki sanki kadının malum videoları varda. Menejeri site karşılıgında sana vericek :)
-
çok saolun arkadaşlar fikirleriniz için başka fikirleri olan arkadaşlardanda bekliyoruz
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------cavit bunu yazdı:
-----------------------------Hocam öyle bir söyledinki sanki kadının malum videoları varda. Menejeri site karşılıgında sana vericek :)
-----------------------------tövbe menejer neden versin
ps: ünlü bir manken için başlık görünce atladık tabi
ünlü bir manken için naparsınız? tarzı bir cümle bekliyordum sanırım
-
joomla + joommlajunkie templateslerinden birini editle kur.forum bileşeni fireboard,video bileşeni joomlaholic video,resim galeri bileşeni Phoca Gallery ...
az da php bilgin olmalı...
Max 5 gün de mankenin ağzını açık bırakacak bir iş çıkarmazsan çok yanlış kişiyi seçmiş derim.Çünkü profesyonel olmanı beklemiyoruz...