Ünlü Hacker Hack"Lendi
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Adam dunyanin en iyi kisisel ve kurumsal bilgi guvenli uzmanlarindan, kim ne derse desin.
-----------------------------bu siteler ona ait mi cunku .com oldugu için başkası da almıs yazıyor olabilir.. kimse de bişe diyemez tabi.. ama ona aitse ve güvenliği onun tarafından saglanıyorsa kendi sunucusunu koruyamadı
-
bekleyin yakında bende gelıyorum ...
-
adam bugün istese bugün internetin taa.... buyüzden bişi yapamaz edemez demiyelim lütfen
-
Millet Mitnick'i baya kücümsemis ama yanlis hatirlamiyorsam bundan yaklasik 19-20 yil önce bu islerde kendini duyurmus birisi degilmiydi? Yani yaklasik 90li yillar.
O zaman Google'mi vardi? "How to" diye baslayan arama yapabiliyormuydu?
Bugün "How to...." diye arasan, onlarca döküman bulur hemen bir olayin mantigini kavrayabilirsin.
Hacker diye gecinen cogu kisi bana göre, bugün kendi acik üretemiyor, mevcut public olmus aciklari iyi kullanabiliyor.Operation Takedown filmini mutlaka izlemelisiniz.
Adamin sitesi hacklendiyse hacklendi, 5 dakika sonra yedegi atilir, onun yillar önce yaptigini bugün kac kisi yapabiliyor acaba. -
Adam cidden sıradan birisi degil.Cunku 80 ler 90 lar amerika bilgisayar da artik tekellesmeye giden gercek bir sektoru yaratmis.bunu getirisi de gotursu de olacak kevin de buna ornek.soruyorum boyle bir kisi yetistiremeyiz ama bunun altyapisi de elimizde mevcutmu degil.o acidan her seyin nadir olanini yada gelistirilemeyenini yada denenmeyenini yapmis gelistirmis biris.buda hesap ve kod uzmanligi demektir.resmi genisleterek dusunun kafa almaz.
-
filmi bi paylaşında izliyek :))
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------filmi bi paylaşında izliyek :))
-----------------------------forumda var galiba.. takedown filmi ya da kevin mitnick sanal korsan diye arat zaten bulursun..