Ünlülerin Ölmeden Önceki Son Sözleri
-
NaZi_ bunu yazdı:
-----------------------------(Evladım şu camı açar mısın biraz? Çok sıcak oldu. Alparslan Türkeş) Cehennem böyle güzel ima edilir mi ? inanılmaz.
-----------------------------hayırdır birader öbür taraftan tanıdıkların mı var ?
-
AciyaGulmek bunu yazdı:
-----------------------------NaZi_ bunu yazdı:
-----------------------------(Evladım şu camı açar mısın biraz? Çok sıcak oldu. Alparslan Türkeş) Cehennem böyle güzel ima edilir mi ? inanılmaz.
-----------------------------hayırdır birader öbür taraftan tanıdıkların mı var ?
-----------------------------
Anlatmak istedigi sanırım bu dünya cehennem . -
Güzel çalışma...
-
çizik
-
"Bu iktidar(AKP) tamamiyle ABD ye Yahudilere hizmet ediyor.Artık ABD'nin Kontrgerilla ya ihtiyacı kalmamış.Rahşan, 15 yıl için de bu memleketten ayrılan bir toprak parçası olacak.EMEKLERİMİZE ÇOK YAZIK OLACAK" Bülent Ecevit (Bunları söyledikten sonra hemşirelere Rahşan Ecevit ile babaşa kalmak istediğini söyler.
Yaşasın tam bağımsız Türkiye! Yaşasın Marksizm-Leninizm! Yaşasın Türk ve Kürt halklarının kardeşliği!! Yaşasın işçiler, köylüler! Kahrolsun Emperyalizm! - Deniz Gezmiş (Devrimci, 1972)
Şu ikisi kadar anlamlı son söz varmıdır çok merak ediyorum ?
Saat kaç? - Mustafa Kemal Atatürk
Keşke o an zaman dursaydı. Çok erkendi çook.
-
NaZi_ bunu yazdı:
-----------------------------
(Evladım şu camı açar mısın biraz? Çok sıcak oldu. Alparslan Türkeş) Cehennem böyle güzel ima edilir mi ? inanılmaz.
-----------------------------Sorunun mu var ?
-
İbretlik paylaşım . Bu tür paylaşımların devamını bekliyoruz .
Eline sağlık mürit -
-
"Bu iktidar(AKP) tamamiyle ABD ye Yahudilere hizmet ediyor.Artık ABD'nin Kontrgerilla ya ihtiyacı kalmamış.Rahşan, 15 yıl için de bu memleketten ayrılan bir toprak parçası olacak.EMEKLERİMİZE ÇOK YAZIK OLACAK" Bülent Ecevit (Bunları söyledikten sonra hemşirelere Rahşan Ecevit ile babaşa kalmak istediğini söyler.
Önümüzdeki seçimde de tek başına iktidar olursa kesinlikle böyle olacak. İleriyi gören iyi adamdı.
Anti-Amerikancı olmasa Türkiye 70 cente muhtaç durumda olmaz, o kriz çıkmazdı. Şimdi her yerde yabancı şirket istilası var. Amerika borsayı ve dövizi koruyor. Ancak halkın bankalara ve devlete borcu 70-80 kat artıyor. Haciz patlamaları yaşanıyor. Yani keşke kriz olsaydı da elin adamına borç olmasaydı diyecek durumda Türkiye. 5-6 yıla parça pincik olacak. Sadece rahmetli değil birçok siyaser bilimci de böyle söylüyor.
Bu ülkede şeriatçısı da pkklısı da sırtını Amerika'ya dayar keyif sürer. O antiamerikancı, anti siyonist görülen baş sakallıların hepsi el ovuşturup kıblesini elçilik yapan adamlar.
-
marx her zaman ki üslubuyla güzel geçirmiş ölürken :)