Untuntu Kurulumunda Hata Alıyorum Yardım(Wubi)
-
usb den windows içine kurulumda şu hatayı veriyor
bir hata oluştuusers/window~1/appdata/local/temp/wubi-11.10-rev241.log
hata budur..çözümü bilen mürid var mı ?
-
log kaydını atarmısın hocam bi
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------log kaydını atarmısın hocam bi
-----------------------------hocam log kaydı derken metin belgesinin içindeki yazıları sölüorsun sanırım.fakat buraya atamıyorum.çok uzun oldugundan sanırım uyarı veriyor.pm den deniorm olmazsa face yada msn varsa ordan da atabilirim
-
log dosyasını upla hocam bi siteye koy buraya bakalım
-
-
hocam burdan bu hatayı bulup düzeltirseniz brova yani :D
-
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------hocam burdan bu hatayı bulup düzeltirseniz brova yani :D
-----------------------------hocam, sorun şu usb'ye yazdırırken sıkıntın var.
şununla bi denermisin ; http://www.linuxliveusb.com/ siteye gir indir yeniden yazdır içinde sürümleri indirmek içinde bi araç olacaktı istersen yeni iso indir.
-
indiriyorum hocam simdi.bide bununla deneyelim olmadı yeniden iso indirecem..ama isoyuda kendi orijinal sitesinden indirmiştim..
-
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------indiriyorum hocam simdi.bide bununla deneyelim olmadı yeniden iso indirecem..ama isoyuda kendi orijinal sitesinden indirmiştim..
-----------------------------usbye yazdırırken sanırım sorun olmuş, ama bi çok kişi bu hatadan muzdarip şimdi baktımda..
garip..
zaten linux sçışlara girdi.
mint 10 julia üstüne sistem tanımam :)
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------indiriyorum hocam simdi.bide bununla deneyelim olmadı yeniden iso indirecem..ama isoyuda kendi orijinal sitesinden indirmiştim..
-----------------------------usbye yazdırırken sanırım sorun olmuş, ama bi çok kişi bu hatadan muzdarip şimdi baktımda..
garip..
zaten linux sçışlara girdi.
mint 10 julia üstüne sistem tanımam :)
-----------------------------hocam zaten bana kalsa linux ne lan der çıkarım işin içindende beyin özürlü hocamız illede linux dediği için..nese dediğin programı yaptım hocam hersey başarılı.içinde virtualbox die bişi çıktı tıkladım.sanırım ubuntuyu usbnin içine kurmuş ki tıklayınca ubuntu açıldı ama küçük bi ekranda:D..anlayacagın bilgisayarın içine diilde usbnin içine kurdu
edit: hocam olmadı..şimdi o içindeki virual e bastım ubuntu acıldı arkasından install geldi.ileri dedim usb full dolu oldugu için ubutnuyu kuramıo
hay sikecem ne ubuntuymus 2 gündür bi ubuntu kurmaya çalışıyorm -
hocam teamwiewier at özelden id pass.
edit :
hocam, usb içeriğini sil ( biçimlendir ) creatörle yeniden yükle içine usb'nin.
wirtual le ilgili birşey gelirse tıklama,
15 20 dakkaya geleceğim.
olmadı dediğim gibi id pass at bakayım.