Unutamamak !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek
    okulda birini seversin ama seni değil başkasını seçer. okulda 3 yıl onu başkasıyla görürsün üni hayatın cehennem gibi geçer. okul biter askerlik biter unutmazsın. sonra 3 yıl geçer en son 3 yıl önce okulun son günü görürsün. yıllar geçer. bi gece b.sayar başında sabahlarken sıkıntıdan googleda bişeyler ararsın. sonra aklına o gelir yazarsın ismini. o da ne . bi sitede cvsini görürsün. nasıl olsa cvp falan yazmaz diyip mail atarsın. 1 ay geçer tam onun doğum gününde cvp yazar. sonra msne ekler. başlarda konusmazsın bu saatten sora ne olucakki diyip. sonra saatlerce msnde konusulur. işte iş yapılmaz akşama kadar onla konusulur. işten eve koşa koşa gidip yine msnde onla konusulur. yeniden sevmeye başlarsın sonra aklında hep o paranayo neden okulda değilde şimdi. hep bu sorun edilir. olsun ama zamanla aşarım dersin. bi kaç saat görebilmek için kalkıp istanbuldan aydına gidilir. evlilik planları yapılır. evlenicez denir stajım bittiğinde. ama kafada hep o aynı paranayo neden okulda değilde şimdi. sonra bi süre işsiz kalınır işsizlik gelecek korkuları sarar dört i yanı. geçmiş paranayosı tam gaz devam eder. yine iş konusu açılır bunun üzerine geçmişten bahsedersin. sonra ne olur bitsin sen geçmişi falan unutamazsın lafı yenir. yok dersin düzeltmem lazım cepte 5 para yokken kalkıp ankaraya gidilir. ankaradadır o iş bulmak için oraya yerleşmiştir. sonra otobüste ağlaya ağlaya geri dönülür. daha sonra aranır soorulur yine bişy değişmez. nefret etme aşamasına gelinir artık. ama göz kimseyi görmez. hayat bana onu vermdi bende kimseyi istemiyorum denir.. tek istediğim şey unutmak kimsede olmasın oda olmıcak zaten. sadece unutmak istiyorum. baştan sona anlattıgım bi kaç kişi var tamamını yok artık diolar bi senin başına gelir zaten falan böle yani. bide arada bi bunalımlar devam eder... ve hala içerden aptal bi ses belki bigün der

le le le sakine
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neoonur
    neoonur's avatar
    Erkek

mrphs bunu yazdı:
    -----------------------------
    okulda birini seversin ama seni değil başkasını seçer. okulda 3 yıl onu başkasıyla görürsün üni hayatın cehennem gibi geçer. okul biter askerlik biter unutmazsın. sonra 3 yıl geçer en son 3 yıl önce okulun son günü görürsün. yıllar geçer. bi gece b.sayar başında sabahlarken sıkıntıdan googleda bişeyler ararsın. sonra aklına o gelir yazarsın ismini. o da ne . bi sitede cvsini görürsün. nasıl olsa cvp falan yazmaz diyip mail atarsın. 1 ay geçer tam onun doğum gününde cvp yazar. sonra msne ekler. başlarda konusmazsın bu saatten sora ne olucakki diyip. sonra saatlerce msnde konusulur. işte iş yapılmaz akşama kadar onla konusulur. işten eve koşa koşa gidip yine msnde onla konusulur. yeniden sevmeye başlarsın sonra aklında hep o paranayo neden okulda değilde şimdi. hep bu sorun edilir. olsun ama zamanla aşarım dersin. bi kaç saat görebilmek için kalkıp istanbuldan aydına gidilir. evlilik planları yapılır. evlenicez denir stajım bittiğinde. ama kafada hep o aynı paranayo neden okulda değilde şimdi. sonra bi süre işsiz kalınır işsizlik gelecek korkuları sarar dört i yanı. geçmiş paranayosı tam gaz devam eder. yine iş konusu açılır bunun üzerine geçmişten bahsedersin. sonra ne olur bitsin sen geçmişi falan unutamazsın lafı yenir. yok dersin düzeltmem lazım cepte 5 para yokken kalkıp ankaraya gidilir. ankaradadır o iş bulmak için oraya yerleşmiştir. sonra otobüste ağlaya ağlaya geri dönülür. daha sonra aranır soorulur yine bişy değişmez. nefret etme aşamasına gelinir artık. ama göz kimseyi görmez. hayat bana onu vermdi bende kimseyi istemiyorum denir.. tek istediğim şey unutmak kimsede olmasın oda olmıcak zaten. sadece unutmak istiyorum. baştan sona anlattıgım bi kaç kişi var tamamını yok artık diolar bi senin başına gelir zaten falan böle yani. bide arada bi bunalımlar devam eder... ve hala içerden aptal bi ses belki bigün der
    -----------------------------

offf:((( aga fena bi oaly ya inş böle bişey basıma gelmes inş. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

hajıler unutmayın sız elmayı sevıyorsunuz dıe elmanında sızı sevmesı gerekmıyor...

ben daha 17 yasındym hatta 18 oldum. 3 yıldır kopek gıbı sevıyrum ama o yuzume bıle bakmıyor. baksa ne olck yne hiçbişi.

bu sevgı denen ask denen sey bıtıo bıtıncede daha cok koyuo adama. daha bugun otobuste beraber geldık göz göze gelınce hala ıcımde bısılerın

oldugunu hala onu delı gıbı sevdıgımı  anladım. ne gurur kaltı ne kısılık ne haysıyet ne san ne seref kızın gozlerı onnde onun ıcın agladım

arkadslar baskasnı sev dedı deıl ben baskasnı sevmek onu dusunmeden  yemek yıyemıorum. derslerım bok gıbı okulda sonuncuyum, onun yuzunden ısledgm 

disiplin sucları desen hat safhada mudur oglunu dovmedgm mı kaldı hocayı camdan atmadgm mı kaldı :s ama yne benı sallamdı yne ıplemedı.Bunların yanınd a

en guzelı onu gulerken gorup mutlu olmak onun benı sewmedgnı bılsemde bırgun sever belkı dıe beklemek bır umudu ıcınde buyutmek cok hoş onun ıcın 

boşverın hajılar onlar bızı sewmesse sevmesn amk bız elmayı sevıorz dıe onlarında bızı sewmesı gerekmıo yha  

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
Toplam Hit: 2194 Toplam Mesaj: 14