Unutulan Telefon Desen Kilidi
-
Son 4 saattir çıldıracam her gün 1 milyon kez girdiğim desen kilidini unuttum, açamıyorum telefonu, hızlı şarj olsun diye kapattığım için parmak izi ilede açamıyorum ilk açılışta desen kilidi dışında bir şeyi kabul etmiyor. Huawei mate 10 lite telefon. Parmak izim tanımlı. Format ve deseni hatırlamak dışında bir çözümü var mıdır?
-
Normalde cok girnce telefonu kitliyor mail adrsi istiyor.İstemiş olması gerekiyor mu?
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı
Normalde cok girnce telefonu kitliyor mail adrsi istiyor.İstemiş olması gerekiyor mu?
Keşke istese. 3 deneme yapıp gerizekalı gibi 1 saat ceza yiyip duruyorum.
-
sürekli denemekten unutmuş olabilirsin biraz zaman tanı kendine sonra tekrar dene muhtemelen refleks olarak girersin /geyik değil ciddi+
-
ByFth bunu yazdı
sürekli denemekten unutmuş olabilirsin biraz zaman tanı kendine sonra tekrar dene muhtemelen refleks olarak girersin /geyik değil ciddi+
Katılıyorum ama 2-3 bölüm dizi attım geri döndüm yok olmadı yine.
-
benzeri başıma gelmişti üstütte deneme derim
https://www.tahribat.com/forum/telefonun-cok-fazla-deseni-yanlis-girildiginden-te-201907
-
buldunmu deseni
-
1-2 güne hatırlasın arada bir oluyor öyle . ara ver zorlama
-
50 senelik şifremi unutuyorum. Kafayı yiyorum.
Ara veriyorum (süresi belli değil) çat diye giriyorum.
Nedir bizim bu halimiz.
-
samaccc bunu yazdı
buldunmu deseni
Buldum, bir arkadaşımla aynı yapmıştım ona sordum, başka türlü hatırlayamadım.
GusFring tarafından 24/Oca/21 15:22 tarihinde düzenlenmiştir -
Xiaomi mi6 eski telefonumu açamıyorum ben de aylardır geziyor öyle çantada. Yok mu bi yolu yordamı, gmail sorsa açarım her türlü ama sormadı :(
@mkyb neredesin ay yüzlüm :D