Unutulan Telefon Desen Kilidi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Son 4 saattir çıldıracam her gün 1 milyon kez girdiğim desen kilidini unuttum, açamıyorum telefonu, hızlı şarj olsun diye kapattığım için parmak izi ilede açamıyorum ilk açılışta desen kilidi dışında bir şeyi kabul etmiyor. Huawei mate 10 lite telefon. Parmak izim tanımlı. Format ve deseni hatırlamak dışında bir çözümü var mıdır?

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Normalde cok girnce telefonu kitliyor mail adrsi istiyor.İstemiş olması gerekiyor mu?

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    SaNaL_AjaN bunu yazdı

Normalde cok girnce telefonu kitliyor mail adrsi istiyor.İstemiş olması gerekiyor mu?

Keşke istese. 3 deneme yapıp gerizekalı gibi 1 saat ceza yiyip duruyorum.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByFth
    ByFth's avatar
    Erkek

sürekli denemekten unutmuş olabilirsin biraz zaman tanı kendine sonra tekrar dene muhtemelen refleks olarak girersin /geyik değil ciddi+

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    ByFth bunu yazdı

sürekli denemekten unutmuş olabilirsin biraz zaman tanı kendine sonra tekrar dene muhtemelen refleks olarak girersin /geyik değil ciddi+

Katılıyorum ama 2-3 bölüm dizi attım geri döndüm yok olmadı yine.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

benzeri başıma gelmişti üstütte deneme derim

https://www.tahribat.com/forum/telefonun-cok-fazla-deseni-yanlis-girildiginden-te-201907

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

buldunmu deseni

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

1-2 güne hatırlasın arada bir oluyor öyle . ara ver zorlama 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

50 senelik şifremi unutuyorum. Kafayı yiyorum. 

Ara veriyorum (süresi belli değil) çat diye giriyorum.

Nedir bizim bu halimiz.

anca gidersin...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

buldunmu deseni

Buldum, bir arkadaşımla aynı yapmıştım ona sordum, başka türlü hatırlayamadım.

GusFring tarafından 24/Oca/21 15:22 tarihinde düzenlenmiştir

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Xiaomi mi6 eski telefonumu açamıyorum ben de aylardır geziyor öyle çantada. Yok mu bi yolu yordamı, gmail sorsa açarım her türlü ama sormadı :( 

@mkyb neredesin ay yüzlüm :D

...said addicted.
Toplam Hit: 1928 Toplam Mesaj: 18
telefon desen kilidi