Unutulan Yüklü Miktarda Mark
-
düğünlerde birilerine tak işe yarasın gören çok değerli zanneder
-
KaRaKuLe bunu yazdıAsker bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
hacı karar ver verecek misin markları :D
sana verecegine adam gider almanyaya hava limaninda degistirir gezer aksam doner hocam kac saatlik yol ki
vize + uçak + pasaport yaklaşık 900 TL tutuyor (geçen cuma kendim uğraştım) yani yaklaşık 400 euro veya 800 mark civarı e arkadaş zaten söyledi 5bin değil 10bin değil max 2bin olsa o kadar uğraşa değmeyecektir diye düşünüyorum ben hazır giderken çevirip veririrm parasını yada belki bana hediye eder :)
Fırsatçı seni :)
-
zalimadam bunu yazdı
düğünlerde birilerine tak işe yarasın gören çok değerli zanneder
ahahahahaha :D :D
-
Hocam kaç yılının markları?
Buruşuk mu temiz mi?
-
yerinde olsam almanyaya giderim markları bozdurur, yoldan geçen birine tecavüz eder ve evlenirim. sonra 4-5 tane çocuk yaparım. çocuk başına 300 falan veriyorlar oh mis. o da olmadı kadından ayrılırım yine birlikte yaşarız devlet bekar kadına daha çok para veriyor çocuklu oh..
-
mRBerkay bunu yazdı
yerinde olsam almanyaya giderim markları bozdurur, yoldan geçen birine tecavüz eder ve evlenirim. sonra 4-5 tane çocuk yaparım. çocuk başına 300 falan veriyorlar oh mis. o da olmadı kadından ayrılırım yine birlikte yaşarız devlet bekar kadına daha çok para veriyor çocuklu oh..
peki orada tecavüz edeni evlendirmiyorlarsa ? senin plan baştan suya düştü :)
-
RotKerim bunu yazdı
Bugün babamın bi kenarda unuttuğu biraz fazlaca, eski almanya parası Mark bulduk, googla'da aradım ama tam istediğim bilgiye ulaşamadım. tedavülden kalktı ama değişim gibi birşeyin imkanı var mı? almanyada müridler yardımcı olabilir mi? eğer değişimin imkanı varsa burda oluyor mu yoksa almanya'da mı oluyor?
1 Mark 'ı 1 dolar sayarak ücreti mükabil her birinden bir adet almak istiyorum. (Her birinden bir adet derken örn: 5 marktan 1 tane 10 marktan 1 tane vb...) birde durumları iyimi? PM olarak resim atarsan sevinirim. Birde verirsende sevinirim:D
-
beyler sorun halledildi. amcam 'almancı' kesin donus yaptı ama 3 5 aya kadar gidecek orda bi araştıracak. ilginize teşekkür ederim.
bir tane kendime 100 mark ayırdım ama :D dursun lazım olur :F