Unutulan Yüklü Miktarda Mark

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

düğünlerde birilerine tak işe yarasın gören çok değerli zanneder

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FienDisHMan
    FienDisHMan's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı
    Asker bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı

hacı karar ver verecek misin markları :D

sana verecegine adam gider almanyaya hava limaninda degistirir gezer aksam doner hocam kac saatlik yol ki

vize + uçak + pasaport yaklaşık 900 TL tutuyor (geçen cuma kendim uğraştım) yani yaklaşık 400 euro veya 800 mark civarı e arkadaş zaten söyledi 5bin değil 10bin değil max 2bin olsa o kadar uğraşa değmeyecektir diye düşünüyorum ben hazır giderken çevirip veririrm parasını yada belki bana hediye eder :)

Fırsatçı seni :)

DiKKaT KöPeK VaR..!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

düğünlerde birilerine tak işe yarasın gören çok değerli zanneder

ahahahahaha :D :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hocam kaç yılının markları?

Buruşuk mu temiz mi?

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

yerinde olsam almanyaya giderim markları bozdurur, yoldan geçen birine tecavüz eder ve evlenirim. sonra 4-5 tane çocuk yaparım. çocuk başına 300 falan veriyorlar oh mis. o da olmadı kadından ayrılırım yine birlikte yaşarız devlet bekar kadına daha çok para veriyor çocuklu oh..

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı

yerinde olsam almanyaya giderim markları bozdurur, yoldan geçen birine tecavüz eder ve evlenirim. sonra 4-5 tane çocuk yaparım. çocuk başına 300 falan veriyorlar oh mis. o da olmadı kadından ayrılırım yine birlikte yaşarız devlet bekar kadına daha çok para veriyor çocuklu oh..

peki orada tecavüz edeni evlendirmiyorlarsa ? senin plan baştan suya düştü :)

///______________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solutionman
    solutionman's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı

Bugün babamın bi kenarda unuttuğu biraz fazlaca, eski almanya parası Mark bulduk, googla'da aradım ama tam istediğim bilgiye ulaşamadım. tedavülden kalktı ama değişim gibi birşeyin imkanı var mı? almanyada müridler yardımcı olabilir mi? eğer değişimin imkanı varsa burda oluyor mu yoksa almanya'da mı oluyor?

1 Mark 'ı 1 dolar sayarak ücreti mükabil her birinden bir adet almak istiyorum. (Her birinden bir adet derken örn: 5 marktan 1 tane 10 marktan 1 tane vb...) birde durumları iyimi? PM olarak resim atarsan sevinirim. Birde verirsende sevinirim:D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

beyler sorun halledildi. amcam 'almancı' kesin donus yaptı ama 3 5 aya kadar gidecek orda bi araştıracak. ilginize teşekkür ederim. 

bir tane kendime 100 mark ayırdım ama :D dursun lazım olur :F

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
Toplam Hit: 4638 Toplam Mesaj: 39