Unutulmaz Sözler
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
beni begeneni ben begenmem, benim begendigim ise beni begenmez yoksa ben zurnamiyim? Yüce YK
-----------------------------:D :D :D sesli güldüm
-
warlock bunu yazdı:
Fatih Sultan Mehmet
İmkânın sınırını görmek için imkansızı denemek lazım.(Gemilerin karadan yürütüleceğini söylerken)Ali Şeriati
Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.Kanuni Sultan Süleyman
Ben ölünce bir elimi tabutumun dışına atın. İnsanlar görsünler ki, padişah olan Kanuni bile bu dünyadan eli boş gitmiştir.
Güzel Paylaşım :)Tolstoy
İnsanlar çok değişti; dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra, beşide yerinde mi diye parmaklarını saymak zorundasın.Victor Hugo
Kadını güzel yapan Allah, sevimli yapan şeytandır. -
Fakire g*t verirsen taşaklarını da sokmak ister
a whore from homelessland -
tekrar-2
Edepli edebinden susar, Edepsiz ben susturdum sanar.
kapak...
-
SeyhSamil bunu yazdı:
Bizler Tarihin Ortanca Çocuklarıyız.. Bir Amacımız Yada Yerimiz Yok.. Ne Büyük Savaşı Yaşadık...
Ne de Büyük Buhranı.. Bizim Savaşımız Ruhani Bi Savaş.. En Büyük Buhranımız; Hayatlarımız..
Televizyonla Büyürken Milyoner Film Yıldızı Yada Rock Yıldızı Olucağımıza İnandık.. Ama Olmıycazz..
Bunu Yavaş Yavaş Öğreniyoruz.. Ve O Yüzden Çok Çok Kızgınız..
-----------------------------Tyler Durden
-
Lafa bakarım lafmı, Söyleyene bakarım adammı diye...
-
Çirkin kız yoktur az vodka vardır.
Benimde fovorim bu (:
-
Odysseus bunu yazdı:
-----------------------------SeyhSamil bunu yazdı:
Bizler Tarihin Ortanca Çocuklarıyız.. Bir Amacımız Yada Yerimiz Yok.. Ne Büyük Savaşı Yaşadık...
Ne de Büyük Buhranı.. Bizim Savaşımız Ruhani Bi Savaş.. En Büyük Buhranımız; Hayatlarımız..
Televizyonla Büyürken Milyoner Film Yıldızı Yada Rock Yıldızı Olucağımıza İnandık.. Ama Olmıycazz..
Bunu Yavaş Yavaş Öğreniyoruz.. Ve O Yüzden Çok Çok Kızgınız..
-----------------------------Tyler Durden
"Reklamlar bizi arabaların ve giysilerin peşine düşürdü; ihtiyacımız olmayan şeyleri satın alabilmek için nefret ettiğimiz işlerde çalışıyoruz. Biz tarihin üvey evlatlarıyız. Hayatta ne hedefimiz var, ne yerimiz. Biz ne bir büyük savaş yaşıyoruz, ne de büyük buhran. Bizim savaşımız ruh dünyamızda; bizim büyük buhranımız, kendi hayatlarımız. Televizyonla büyütüldük ve bir gün hepimiz milyonerler, film yıldızları veya rock yıldızları olacağına inandırıldık. Ama olmayacağız ve bu gerçeği yavaş yavaş öğreniyoruz ve feci şekilde asabımız bozulmuş durumda." Tyler Durden, Fight Club. -
''Zararın neresinden dönersen dön, dönek derler.'' (Al Capone)
-
Hiç kimse yok kimsesiz Herkesin var bir kimsesi Ben bugün kimsesiz kaldım Ey kimsesizler kimsesi
Kimse aradığım yollarda Kimsesizlik kimsem oldu Dinsin artık hicranın cana Kimse aradığım yollar Kimsesiz kimselerle dolduAvnî