Update Sonrası 3Gs Sim Kilit
-
DevilKingtr bunu yazdı
shsh kayıtların yokmu ?
%100 yoktur :) zaten kilitli teli itunes üzerinden güncelleyen kullanıcı shsh ı ilk defa duyuyordur.
geçmiş olsun, downgrade yolları açılır sana :)
-
shsh ve versiyo düşürme engelinden nefret ediyorum.
madem shsh gibi bir açık bırakıp engellemiyorsun, komple izin ver bre apple.
-
Gecenlerde bir arkadasimda ayni senin gibi bir hata yapip sim kilitli iphone 3gs telefonunu yukseltmeye calismis ve dogal olarak telefonunu aktif edememis. Getirdi bana yaptim simdi kullaniyor tum sim kartlarda calsiisyor ustelik. Eger kiridirmissan telefonu yaptidigin yer belki shsh kaydi yapmis olabilir. Bu kaydin pc de yuklu olup olmamasi onemli degil. Arkadasin tlf benim macbook da yuklu degildi mesela. once tinyumbrella son surumunu pc ye indir. Orada yonergeler var onlardan anlarsin zaten yedegin var mi yok mu diye. Ondan sonra sana nasil baseband degerii dusurecegini yada shsh kayitli surume geri donecegini ayrintili olarak anlatirim. Ha shsh kaydin yoksa hic bir sey yapamazsin bosuna telefoncuya falan da goturme parana yazik onlarda yapamaz. Kolay gelsin simdiden
-
peki anlamadığım bir nokta var...
şimdi bu telefon bana yurtdışından geldi adam yurtdışında aldı 6.11 yükselti ondadamı aynı problem olacak bu ? -
SharpShooter bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
shsh kayıtların yokmu ?
%100 yoktur :) zaten kilitli teli itunes üzerinden güncelleyen kullanıcı shsh ı ilk defa duyuyordur.
geçmiş olsun, downgrade yolları açılır sana :)
aynen öyle :D