folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Upload Yap Para Kazan Dediler

Upload Yap Para Kazan Dediler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek

rapidden zamanında iyi para kırdım hem burda hem r10 da onlarca hesap sattım ama bi anda puan sistemini bi değiştirdiler her şey altüst oldu, hesap satamaz oldum.

Burdan çıkarılacak sonuç; uğraşırsın uğraşırsın, BELKİ 3-5 bişiler kazanırsın, ama sonra bi sistem değişikliği falan olur, onca emek boşa gider.

bu saatten sonra rapide upload etmeni tavsiye etmem.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hotfile ı tavsiye etmiyorum.. haftada bir ödeme alıyordum.. kafasına göre rütbemi düşünüyor.. platiumdan bir anda cooper'a düşebilirsin mesela ... hemde indirme sayın düşmleden.. daha iyisi varmı bilmiyorumm... kendi sitem için küçük dosyalarım hotifle da ve günlük ortalama 1 dolar geliyor şu an.. bazen yarısı..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vayhayvanvay
    vayhayvanvay's avatar
    Erkek

öneriler için teşekkürler. türkiye için hotfile, yabancı ülkeler için keepfile kullanıcam sanırım. amerika-kanada-ingiltere'de 1000 indirmeye 7 dolar veriyor 1-50 mb dosya için.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    calpazhan
    calpazhan's avatar
    Erkek

her sey hos ve güselde arkdaslar paypala verdik kredi numarasını sora elimde patlamasın bu hotfile falan korkuorum yane demek istediğim kredi kartıyla bi ibnelik yasarmıyıs aceb? Bende upload işine gircem ama işte korku gelio :)

Hayatım Beni Bile Güldüren Bir Oyuncak...
Toplam Hit: 2546 Toplam Mesaj: 15