Upload Yaparken Durdurmak ? Yada Sonra Devam Etmek ? Çözüm Lazım Arkadaşlar
-
Arkadaşlar benim 2-3 saniyede kendini sıfırlayan laet bi internetim var.
Bu yüzden upload yapamıyorum
Upload yapmam gereken önemli şeyler var
Şimdi sorum download yaparkenki gibi herhangi bi steye felan upload yaparken bağlantı kopunca durdurup sonra devam edebiliceğimiz bi program varmı ?
Ftp ile denedim.Dosyayı 0 dan yüklüyo kendi hostuma en baştan başlatıyo.
yokmu bi yolu bunun ?
-
part lar halinde upload et.
winrar ile parçalara bölerek upla.
-
ats30 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam ben bu şekilde bi çözüm istemiyorum bana program gibi bişi lazım belli yerden sonra devam edebilmek için.
2 mb dosya bile yüklenmiyo o şekilde anlatiyim sana.
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
ats30 bunu yazdı:
-----------------------------hocam ben bu şekilde bi çözüm istemiyorum bana program gibi bişi lazım belli yerden sonra devam edebilmek için.
-----------------------------o zaman sorununu anlat çözelim.nasıl 2-3 saniye ? biraz aç.
-
filezilla tarzı programla ftp ye upload ettiğinde durudup kaldığın yerden devam edebilmen lazım
-
ats30 bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
ats30 bunu yazdı:
-----------------------------o zaman sorununu anlat çözelim.nasıl 2-3 saniye ? biraz aç.
-----------------------------Sorun tamamen santral kaynaklı azerbaycanda internet donwload hızı ve upload hızının her 4-5 saniyede bir 150 den 0 a düştüğünü düşün
sonra 0 dan tekrar 150 ye sonra tekrar 0 a tekrar tekrar..
Neyse bu sorunun bi çözümü yok bütün mahalle böyle
O değilde biz programa yoğunlaşalım.varmı ?
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
ats30 bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
ats30 bunu yazdı:
-----------------------------Sorun tamamen santral kaynaklı azerbaycanda internet donwload hızı ve upload hızının her 4-5 saniyede bir 150 den 0 a düştüğünü düşün
sonra 0 dan tekrar 150 ye sonra tekrar 0 a tekrar tekrar..
Neyse bu sorunun bi çözümü yok bütün mahalle böyle
O değilde biz programa yoğunlaşalım.varmı ?
-----------------------------bırak para verme o internetemez e. al Türksel 3g tepe tepe kullan.Harcama kendini :)
-
ats30 bunu yazdı:
bırak para verme o internetemez e. al Türksel 3g tepe tepe kullan.Harcama kendini :)
-----------------------------AZERBAYCAN yazmıştım hocam..burda bırak 3g yi 512 bağlantıya 110 milyon veriyoruz.
Program çözümü olan ?
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
ats30 bunu yazdı:
bırak para verme o internetemez e. al Türksel 3g tepe tepe kullan.Harcama kendini :)
-----------------------------AZERBAYCAN yazm < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> ıştım hocam..burda bırak 3g yi 512 bağlantıya 110 milyon veriyoruz.
Program çözümü olan ?
-----------------------------rapidshare managerin olması lazımdı upload duraklatma özelliği.az sabret bakalım.
pre var mı ?
-
yok rapid'in programı kaldıgı yerden devam etmiyor başa sarıyor
ftp atacaksan filezilla filan iş görür yoksa çare yok şimdilik müdür
-
Eğer öyle bi özellik varsa bulurum bi yerden yada satın alırım bi şekilde hallederiz