Uploaderci 2 Kişi Aranıyor
-
İyi günler hocalar.Ne amaçla aradığımızı anlatim olayı bilenler belki bizimle birlikte olur.
Bir warez site açmayı düşünüyordum açtımda ancak farkettımki türk warez siteleri artık o kadar tutulmuyor ve birde ingilizce site açalım dedim.
Warezus.net sitemizin her şeyi hazır ancak siteyi kitledik şu anda ancak teması filan türkçe sitemizle aynı Full-Arsiv.net Kategorıler filanda aynısı .
Siteyi katz dll türü sitelere kaydedeceğiz sitelerin amacını bilen biliyordur.Bu sitelere kayıt olmamız içinde günde en az 40 konu eklememiz lazım 400 konu olunca sitelere başvurularda bulunacağız.Bunun için gerçekten bu işlerden anlayan 2 kişi lazım.
Site kayıt olunca hitimiz baya bir artacak ve indirmelerden ücret kazanacağız bende herhangi bir ücret istemeyin :)
Ben kendime daha hızlı download up yapmak için vps aldım zaten büyük çalışanın vpssi vardır down up vps si olanlarla daha hızlı çalışmalar yapabiliriz.
Daha ayrıntılı konuşmak için msni ekleyin hocam
msn:kadirozdemirweb@hotmail.com.tr (.tr side vardır bazıları yazmıyor tr yi :) )
Tahribattan birileriyle çalışmak daha iyi olacaktır hemde güvenilir olur oyle iki gün konu ekleyip vazgectım demezler su anda iki kişiyiz artı iki kişi daha ile daha hızlı ve daha büyük şeyler yapabiliriz.
-
TIRNAĞIN VARSA KENDİ SIRTINI KENDİİN KAŞIYACAKSIN :)
-
Tahribat ailesinden ssid hoca ile anlastık bir kişi daha da olursa daha iyi olacaktır
http://www.tahribat.com/Murit-ssid/
-
Sadece Müzik yükleme amaçlı takılabilirim bende.
-
dyrnade bunu yazdı:
-----------------------------
Sadece Müzik yükleme amaçlı takılabilirim bende.
-----------------------------Hocam diğer arkadaşlada konuşüm ben sana pm ile uluşırım
-
Yaptığım uploadları çeşitli yerlerde yayınlıyorum. Senin sitende de yayınlarım hocam.
-
paylaşımlar sırf yabancı mı olacka ? tr dublaj filan da olcak mı
-
Uploader yaz bari. Ya da uploadçu.
-
BaD_BoYs bunu yazdı:
Yaptığım uploadları çeşitli yerlerde yayınlıyorum. Senin sitende de yayınlarım hocam.
-----------------------------Msnden konustuk hocam senle cevap yazmadı olmıyalım sonra :)
-
piratekadir bunu yazdı:
BaD_BoYs bunu yazdı:
-----------------------------Msnden konustuk hocam senle cevap yazmadı olmıyalım sonra :)
-----------------------------:)
-
msne ekledim