Uploading İçin Tavsiye?
-
Şimdilik 1 ay için çok kuvvetli upload imkanım var.
Bunu nasıl değerlendirmeliyim? Neleri yüklemeliyim?
6-7 siteye birden yüklemem mi daha iyi olur yoksa en fazla 1-2 siteye yüklemem mi daha iyi olur?
Tavsiyeleriniz nelerdir?
-
hiç mi uploadcı yok bi yol gösterin.
-
Baltalamak gibi olmasın ama 100 200 Downloada Para verecek bi upload sitesi arıyorum varmıdır acep
-
rapidshareye yüklemede nereye yüklersen yükle. kaç yıllık dosyalarımı sildiler. onların ben taaaaa ebelerini :)
-
1 ay yapacaksan hiç başlama daha iyi hocam
-
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------
rapidshareye yüklemede nereye yüklersen yükle. kaç yıllık dosyalarımı sildiler. onların ben taaaaa ebelerini :)
-----------------------------hocam peki 6-7 siteye yüklemek mi iyi 1-2 siteye mi? Yükleme hiç mesele değil, geliri düşürür mü çok yere yüklemek azaltır mı?
-
anakara bunu yazdı:
1 ay yapacaksan hiç başlama daha iyi hocam
-----------------------------iyi giderse gerisi gelir.
-
şu çokluya azlıya yorum yapacak, deneyim paylaşacak yok mu?
-
link alternatifi arttıkça gelir düşer ancak linklerin silinme hızı artar sen ne yapmak istiyorsun maksimum parayı kazanmak mı maksimum kalitede paylaşım yapmak mı bence bu saatten sora 1-2 siteye güvenmek hiç iyi deil koy 5 siteye paylaş linkleri :) hiç deilse geç silinir de sürekli indirilebilir.
-
PanxeR bunu yazdı:
link alternatifi arttıkça gelir düşer ancak linklerin silinme hızı artar sen ne yapmak istiyorsun maksimum parayı kazanmak mı maksimum kalitede paylaşım yapmak mı bence bu saatten sora 1-2 siteye güvenmek hiç iyi deil koy 5 siteye paylaş linkleri :) hiç deilse geç silinir de sürekli indirilebilir.
-----------------------------şu ara fileserve ve wupload favori, yani bunlara kesin yükleyeceğim.
bunlar dışında ne öneriyorsun?
-
Antikilller bunu yazdı:
Baltalamak gibi olmasın ama 100 200 Downloada Para verecek bi upload sitesi arıyorum varmıdır acep
-----------------------------parasından değil öylesine ama 100 200 den birşey gelsin öğrenci adamız