Uranyum 238 Çekirdeğinden Atom Bombası Yapımı
-
Komik değilmi biraz sıradanlığın dışına çıktımı her şey öğreniliyormuş.Öncelikle Aklınıza şunu getirin bir portakalı elinize alın ve sıkın ne olacak fışkıracak değilmi işte atom bombasının mantığı burada saklı füzyon hakkında biraz bilgi sahibi iseniz devam edelim aslında bunu yapmak mümkün fakat maliyeti fazla yani deneme fırsatınız olmayacak Uranyum 238 çekirdeğinin atom taneciklerinde bulunan nötronu çekirdekten ayrıştırıp zenginleştirmemiz gerek işte maliyet kısmıda burada zaten ayrıştırdığımız her nötronu zenginleştirip kendi çekirdeğine bombardıman edersek füzyon tepkime yani nükleer reaksiyon meydana gelir.Bildiğimiz dinamitle bombardıman ediyorlar ve bizlere insanüstü bir bilgiymiş gibi abartıyorlar hepsi bu kadar...
-
haklısın aq 1 kac yıl sonra herkes ewlerınde atom pombası yapar artık:D:D
-
hocam bombalardan gidiyosun ne iş...
-
hoca formülünü versene şunun yılbaşında patlatırız
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------
hoca formülünü versene şunun yılbaşında patlatırız
-----------------------------
:)
ben konak meydanında hidrojen bombası patlatmak istiyorum
kızkaçıran cinsi varsa daha hoş olur
cold ak :D -
Sovyetler birliğinin dağılmasıyla kaybolan onca atom bombasından birini bir BMW fiyatına satıyorlardı inşallah halen alanlarda değildir
-
guzelim o kadar basit degil o is...
-
pardon hangi iş...
-
Ben Atom Pili Yapmak isterdim, Hiç Bitmeyen bu pille Tedaşa bağımlığı Sona erdirmek isterdim Bıktım Şu elektrik kesintilerinden yahu. :(
-
maceraperestmisin nesin:)) yap o zaman sende atom bombası aq
-
Maceraperest, buyuk ihtimalle cocukluk cagında ezilmis acıların cocugu olmus babasından dayak yemis ogretmenleri tarafından ezıkmıs arkadasları bunu kızlar tuvaletine kitlemis butun kızlar buna gulmus hatta hoslandıgı kzıda gulmus birisi hayatı boyunca ezılmıs biri rahata kavusunca bole pırtlıyor bisi bilmen guzel , ama forumdan okadar alakasız yerlerde ve eksiklerle dolu konular acıyosunki milletin canını sıkıyorsunve ben SENIN BANA BANLI OLMAN NEDENİYLE CVB YAZAMAYACAGINI BİLDİGİMDEN GOT MACERAPEREST DEMEKTEN BUYUK MUTLULUK DUYUYORM
Toplam Hit: 2703 Toplam Mesaj: 12