Üretimi Türkiye'de Olan Şeyler
-
Arkadaşlar üretimi türkiye de olan ve eticarette kolayca satılabilecek ürünler markalar vs nedir bilgisi olan varmıdır ?
misal CVS
Tekstil Ürünleri
Telefon Kılıfları Vs. Gibi . Bildiğiniz marka ürün yada üretim ne varsa yazabilirmisiniz. Bir araştırma konusudur.
-
yu-ma-tu
-
JahR bunu yazdı
yu-ma-tu
Çok fazla mudaili var.
-
Deri ürünlerinde iyiyiz bildiğim kadarıyla
Kabak çekirdeğini güzel yapıyoruz, dışarı satılabilir
Oto yan sanayi ürünler var
-
Bizim karşıda bir firma var.
Rusya ya gece gündüz palto ile mont gönderiyor.
-
Hipertech ( 2 sene calistim )
Baroks ( teklif geldi gitmedim )
Yurt disi yaristigi firmalar ise
Dragger
Haux
-
HeadBanger bunu yazdı
Hipertech ( 2 sene calistim )
Baroks ( teklif geldi gitmedim )
Yurt disi yaristigi firmalar ise
Dragger
Haux
sitelerinin linklerini verebilirmisin yada ürünlerine bakabileceğim bir yer varmı ?
-
Hocam alibabadan baktınmı sanırım orda üretici ve lokasyon üzerinden firma aratabiliosun
-
kanuni motor herkese bayiilik vermeye çalışıyor piyasaya yayılmak istiyor.
ilaçlama ürünlerinin çoğu türkiyede üretiliyor ve hemen ucuza bulup deli gibi satış yapmaya başlayabilirsin.
ayırca SORTİ temizlik ürünleri üreten türk firmasıda kendini genişletmek için gelene geçene ucuz satış ürünleri vermek istiyor.
toplu alım yapıp satablirsin.
-
taksan.
-
baykusx bunu yazdı
Aslında üretim yapan çok güzel firmalarımız var. Hakikaten kaliteli işler çıkarıyorlar. Tek sorunları markalaşmak. Misal cevher döküm; Auidi, Mercedes gibi firmaların motor bloklarını döküyor. Ama adı sanı pek bilinmez. Arkadaş taksan örneği vermiş, onlarda kaliteli işler çıkarır. Yine başarılı bir girişim olan löher. Daha birçok girişim ve ürün sayılabilir.