Urla Villalarının Koordinatları
-
İzmir’in Urla ilçesi Zeytineli köyündeki Erdoğan'ın 35 yıldır var dediği villaların Google Earhta 2012'de olmadığını bütün haberler yazdı.Kendim bakmak istedim koordinatları veren gazete olmamış.İnternette'de yok.Ara tara buldum.Pek zor olmadı.
Yanlış değilse fotoğraflardan anladığım kadarı ile tam olarak burası.
38°11'17.04", 26°31'3.60"
2006'da da aynı villa yok, 2012'de de aynı.Villa yok.
Buda son hali;
Tescillenmiş bir yalan daha.Erdoğan'ın Google Earht'tan haberi olsaydı, böyle bir yalan söylemezdi herhalde :)
Kendiniz bakmak isterseniz linkten görebilirsiniz.
https://www.google.com/maps/preview?ll=38.18864,26.51854&z=18&t=h
-
penisvanyadir burasi penisvanyadir
-
siper alın beyler mfatihbodur gelecek şimdi.
-
ilk resimde deniz ne tarafta kalıyor hacı
-
noname bunu yazdı
konya ovasıyla ankara tarafında kanka :)
-
siyonistlerin işi beyler.
-
urlayı benden iyi kimse bilemez..
ilk gösterilen kordinat ile son gosterilen resim arasında dağlar kadar yol mesafesi var..
Ama şöyle bir durum olabilir, denizi o arazinin dibine getirmiş olabilirler.
-
HoLyCat bunu yazdı
urlayı benden iyi kimse bilemez..
ilk gösterilen kordinat ile son gosterilen resim arasında dağlar kadar yol mesafesi var..
Ama şöyle bir durum olabilir, denizi o arazinin dibine getirmiş olabilirler.
Hocam zaten tepeden bakıyoruz.200 metre yükseklikten.İlla ki yol mesafesi olacaktır.
-
noname bunu yazdı
Linke tıkla görürsün hocam.Aşağıda kalıyor :)
https://www.google.com/maps/preview?ll=38.18864,26.51854&z=18&t=h
edit// Şu inşaatı durdurulan ve yıkılması gereken Atatürk orman çiftliğindeki yeni başbakanlık binasını arıyorum.Hani başbakanın güçleri yetiyorsa yıksınlar, içinede girecem oturacam vuracam kırbacı dediği yeri.Koordinatları bilen var mı ?
CyberAngel tarafından 16/Mar/14 17:43 tarihinde düzenlenmiştir -
İlk resimdeki işaretlenmiş yerin yanındaki ortadaki boş arazi olması gerekmiyor mu ben mi yanlış anladım?
-
izmire gittiğimde giderim diyordum iyi olmuş bu hocam sağol aramıcam şimdi daha. yazar kordinatı giderim şimdi sağol :)))