Uruguay Vatandaşlığı
-
Sosyal medyada çok dolanıyor uruguay vatandaşlığı olanakları ülkenin güzelliği vs. Bende merak ettim acaba nasıl başvuru yapılıyor vs. bir bilgisi olan varmı
Ankara konsoloslarını aradım emekli olmuş adam istanbulun numarasını verdi ordada açan olmadı No: 0212 310 33 00 ve 310 33 20 arayıp konuşanlar bizede bilgi versin ama trollemeyin adamları :D
-
O degil de anlamadigim nokta var.
Bircok arkadasim Ataturkcuyuz! Bu ulkeyi yedirmeyiz falan filan diyorlar hos guzel.
Fakat olaylar olunca, yok yurtdisina cikicam ne boktan bir ulkedir burasi, bilmem ne felan diyor.
Ben mi yanlis dusunuyorum nedir?
-
Daniel-Koo bunu yazdı
O degil de anlamadigim nokta var.
Bircok arkadasim Ataturkcuyuz! Bu ulkeyi yedirmeyiz falan filan diyorlar hos guzel.
Fakat olaylar olunca, yok yurtdisina cikicam ne boktan bir ulkedir burasi, bilmem ne felan diyor.
Ben mi yanlis dusunuyorum nedir?
-
Böyle bir yerse
Ben de gitmek isterim. Ama Jamaika gibi googleda süt liman fotoğraflar, kamera arkasında dolandırıcılar gaspçılar varsa hiç gitmek istemem.
-
BeyinAdam bunu yazdı
Böyle bir yerse
Ben de gitmek isterim. Ama Jamaika gibi googleda süt liman fotoğraflar, kamera arkasında dolandırıcılar gaspçılar varsa hiç gitmek istemem.
https://eksisozluk.com/entry/41091885?utm_source=facebook&utm_medium=wall&utm_campaign=social&utm_content=uruguay+vatandasligina+gecmek&utm_term=0
-
muslera başgan'a da selamlar olsun burdan, başlığı görünce aklıma geldi : )
-
çizik merak ettim
-
çizik incelemede
-
ingilizcesi sağlam olan birisi şunu özet geçebilirmi acaba ?
-
Hadi eyv ben bileti alıyorum
ExpirE tarafından 13/Mar/14 17:19 tarihinde düzenlenmiştir -
ankaranın bağlarını özlemede...