Ürün Katoloğu Oluşturma Programı(İstek)
-
Arkadaşlar,ürün katoloğu oluşturabileceğim bir program biliyomusunuz?
Yada konuda bilgisi olan ve yol gösterebilecek bir arkadaş varmı aramızda...
-
Abi konuya kimse bakmamış yav..Gündüz daha çok arkadaş girdiği için ve konuyu yukarı almak için msj yazdım...
Hadi programı geçtim bilgi verecek bi arkadaş varmı..
-
hoca photoshop biliyosan yaparsın
bastırısın bilee
-
basit bişe istiyosan pdf formatında bişeler yapabilirsin hani sayfa sayfa olur o bakımdan :D yada power pointi kullan
nese daha prof bişeler bulursan banada lazım -
şu and abi katolog hazılıyorum benim kullan dığım program genellkle photoshop tavsiye ederim zaten yapacağın tasarımlarda sana tekbaşına yetecek kada yetenekli bi programdır.
nasıl bi katolog yaptığını bilmiyorum yani benim çalışmalarımda 3d çimler çoğunlukta bunlar içinse auto cad kullanıorum oradn aldığım resimleri photoshopta istediğim özellikleri kazandırıp sayfalara yapıştırıyorum
tasarımlarında kullanacaın backround resimleri veya sitillerini photoshopta rahatlık la yapabilirsin aşağıdaki ilgili linklerden istediğin bilgileri veya yardımcı derleri de almanı tavsiye edreim
benim bildiğim hazır sadece katolog tasarlamay ayarayan biprgram yok olsan pek işine yarayacapına zannetmöiyorum çünkü sadece bi iş üzeribne adepte olmuş programlar pek bi işe yaramaz ve onların içinde genelde hazır şablonlar vardır ki bunlarda seni pek tatmin edemez aradağını o şablonların içinde bulamaya bilirsin
umarım yardımcı olmuşumdur kolay gelsin .....
http://www.photoshopdersleri.net/