folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder USA‘De Hastalanan Türk Hastaya Dayatılan Ücret Hk.

USA‘De Hastalanan Türk Hastaya Dayatılan Ücret Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    break bunu yazdı

- Geçmiş olsun öncelikle. ABD Turist vizesi 10 yıllık olduğu için ilk çıkışta isterler fakat daha sonraki girişlerde durum size kalmıştır ister yaptırırsınız isterseniz yaptırmazsınız.

- SGK' nın ödeyeceğini düşünmüyorum yinede telefonla arayınız. (ALO 170)

- Fatura öyle geliyor ABD' de. Arkadaşım düşüp çenesini yarmıştı. Birkaç dikiş, merhem ve ambulans 2.000$ tutmuştu.

- Tekrar giriş yapmaz ise ödememe durumunuz var. Sonraki dönemde giriş yaparsa ilgili kişi sorun yaşama ihtimali olabilir.

- Müridin dediği gibi indirim isteyiniz. Yardımcı olunabilir.  

10 yıldan aşağı vermiyorlar mı turist vizesini?

. . .. . ... .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

Ödemez hocam,bazı ülkelerle ikili anlaşmalar var fakat bunun için daha önce belge alman lazım Amerika'yla yok bildiğim kadarıyla.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

sigorta yok ise o parayı gerı alma durumu malsef yok hocam anca annen cıkmadan once sen buradan yapabilirsen yaptır telefonla falan oyle dene fatura tarıhı sonra olursa sorun olmaz belkı

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    müridler vize on yıllık olduğu için annemde pek umursamamış zaten "hoppa ben kaçtım sonra görüşürüz!" modunda gittiği için. Ya kafayı yedim ben, 750$a ambulans mı olur lan? bi dil altı tansiyon ilacı iki tansiyon ölçme o kadar mı tutar? Cidden boktan bi hastaneymiş bide. bi arıyayım sgk yı yarın müridim belki vardır birşeyi.

Çok sıkılıyom
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Buremba bunu yazdı
    break bunu yazdı

- Geçmiş olsun öncelikle. ABD Turist vizesi 10 yıllık olduğu için ilk çıkışta isterler fakat daha sonraki girişlerde durum size kalmıştır ister yaptırırsınız isterseniz yaptırmazsınız.

- SGK' nın ödeyeceğini düşünmüyorum yinede telefonla arayınız. (ALO 170)

- Fatura öyle geliyor ABD' de. Arkadaşım düşüp çenesini yarmıştı. Birkaç dikiş, merhem ve ambulans 2.000$ tutmuştu.

- Tekrar giriş yapmaz ise ödememe durumunuz var. Sonraki dönemde giriş yaparsa ilgili kişi sorun yaşama ihtimali olabilir.

- Müridin dediği gibi indirim isteyiniz. Yardımcı olunabilir.  

10 yıldan aşağı vermiyorlar mı turist vizesini?

10 yılın altı turit vizesi vermiyor ABD. Ha öğrenci olara keğitim veyz work and travel gibi birşey ile gideceksen onun farklı zamanları var.

Ayrıca o fatura normal sonuçta kapitalizmin mabedi, orada yaşayan türkler sırf sağlık hizmeti için Türkiye' ye döndükleri oluyor. Ya da Kanada vatandaşlığı alıp orada yaşıyorlar, çünkü orada sağlık hizmetleri ücretsiz.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Bisey olmaz odeme. Adrese fatura gelir, birkac ay sonra telle ararlar. Yuzde besini bari odeyin vs. Diye. Birkac defa daha ararlar, icrayla sunla bunla tehdit eder ama kurus alamasa da icraya vermez. Amerikada isler boyle yuruyor saglik alaninda. 

All I need is a possibility.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    mizahi bunu yazdı

Bisey olmaz odeme. Adrese fatura gelir, birkac ay sonra telle ararlar. Yuzde besini bari odeyin vs. Diye. Birkac defa daha ararlar, icrayla sunla bunla tehdit eder ama kurus alamasa da icraya vermez. Amerikada isler boyle yuruyor saglik alaninda. 

durum böyleyse vermsin aga. zaten eğer hemen peşin istemiyorlarsa işi biraz uzatın neler olacak duruma bakın.

yazık günah 1 ambulans 1500 küsür tl :/

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gecmis olsun, olsen bile ambulansa binme diye bosuna dememisler amerikada bize, yanlis adres verseydi bari annen uyaniklik yapip kimligim uzerimdd degil deyip baska isim soyleseydi. bize bunlari ogrettiler:) 

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

amerika da saglik islerinin cok pahali oldugunu duymustum da bunlar bokunu cikarmis.

1500 tl turkiyeyi gezerim ben arabayla.

orada yasayanlar dis tedavisi icin turkiyeye geldigini biliyorum

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
Toplam Hit: 2389 Toplam Mesaj: 20