folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Usb 3.0 Önce Hızlı Sonra Çok Yavaş Atıyor

Usb 3.0 Önce Hızlı Sonra Çok Yavaş Atıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoneTR
    ZoneTR's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı
    ZoneTR bunu yazdı

USB 2.0 mış 3.0 mış ne olacak.

Senin 1metre çapında su borun olsa, işeyerek saniyede geçen su miktarı belli, ha 1 metre çapında boru ha su borusu.

Milleti kandırmacadan başka bişey değil bu, senin PC nin yazma hızı kopyalama hızı zaten belli , 30-40 bilemedin 50-60 MB olsun saniyede,

ha 2 ha 3 ne farkeder.

Hız görmek istiyorsanız tam stabil bir PC ye sahip olmanız lazım.

PC ne takılı dahili hafıza sistemin SSD olur, takarsın USB 3.0 slotuna uygun Flash belleği hızı o zaman görürsün, sen normal katı depolama harddisk kullanıp ne kadar hız göreceksinki.

Bu grayder kovasına kürekle kum taşımak gibi birşey olur değilse.

Ha birde piyasada USB 3.0 destekli taşınabilir harddisk satıyorlar neymiş efendim usb3 müş ulan kutunun içindeki harddiskin RPM hızı zaten 5400 ve katı depolama döner disk sistemi bu disklerin hızı zaten belli sen ucuna baraj borusu taksan ne olacak.

o kadar da abartma hocam. 7200rpm harddiskim varken(laptopun bozulmadan önce) harddiskten usb 3.0'a 90-110 mb / saniye ile atıyordum.

Öyle inip çıkarak değil sabit. 20 mb nere 90 mb nere?

Hacı taamda sata3 6gb hız diyorlar mesala Allah aşkına nerede görecen o hızı.

ZoneTR[dot]com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
    ZoneTR bunu yazdı
    Daft bunu yazdı
    ZoneTR bunu yazdı

USB 2.0 mış 3.0 mış ne olacak.

Senin 1metre çapında su borun olsa, işeyerek saniyede geçen su miktarı belli, ha 1 metre çapında boru ha su borusu.

Milleti kandırmacadan başka bişey değil bu, senin PC nin yazma hızı kopyalama hızı zaten belli , 30-40 bilemedin 50-60 MB olsun saniyede,

ha 2 ha 3 ne farkeder.

Hız görmek istiyorsanız tam stabil bir PC ye sahip olmanız lazım.

PC ne takılı dahili hafıza sistemin SSD olur, takarsın USB 3.0 slotuna uygun Flash belleği hızı o zaman görürsün, sen normal katı depolama harddisk kullanıp ne kadar hız göreceksinki.

Bu grayder kovasına kürekle kum taşımak gibi birşey olur değilse.

Ha birde piyasada USB 3.0 destekli taşınabilir harddisk satıyorlar neymiş efendim usb3 müş ulan kutunun içindeki harddiskin RPM hızı zaten 5400 ve katı depolama döner disk sistemi bu disklerin hızı zaten belli sen ucuna baraj borusu taksan ne olacak.

o kadar da abartma hocam. 7200rpm harddiskim varken(laptopun bozulmadan önce) harddiskten usb 3.0'a 90-110 mb / saniye ile atıyordum.

Öyle inip çıkarak değil sabit. 20 mb nere 90 mb nere?

Hacı taamda sata3 6gb hız diyorlar mesala Allah aşkına nerede görecen o hızı.

konuyu açan arkadaşın derdi 6 GB değil ama olay o

Toplam Hit: 4787 Toplam Mesaj: 13