Usb Adsl

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matsigora
    matsigora's avatar
    Erkek
    ii eyvallah...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    yalova Lisesini bilirsin heral de son sınıf okuyom sayısal ak:P

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aZaPp
    aZaPp's avatar
    Erkek
    Sımdı arkadas lar eger modem de sadece usb cıkısı varsa bunu cozume kavusturmak ıcın modemı degısmemız lazım.Cunku usb den calıstıra bılıcegınız makıne sayısı sadece 1 dır ve bunu arttırmak mumkun degıldır.Benım onerım 1 usb 1 de ethernet portu olan bır modem alman dır.Ethernetten ıstedıgın kadar makınaya dagıta bılırsın ancak hub kullanmak sartıyla.Sen ıkı bılgısayarı alacagın modem le rahatca calıstıra bılırsın.Makınanın bırınde ethernet kartı nın olması yeterlı olur.Boyle modemler pıyasada cok bıraz paraya kıy al bıtane.
    Hadı kolay gelsın...

Hayat bir oyun olmuş sokaklar sahne,herşey sahte...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    golge
    golge's avatar
    Erkek
    hoja vallaha hıc ugrasma bunlar witpek modem ler var 4 port olanları 30 dalar kadar ne tafsıye edrım yanı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    golge
    golge's avatar
    Erkek
    hoja madem baskenttesın bende ankdayım kızılayda mavı bılgısayarda calısyorum yolun duserse ugra yardımcı olmaya calısırım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_cO_By
    Mc_cO_By's avatar
    Erkek
    Aga bencede en ucuzu senin için ethernet olacaktır.Git gerektiği kadar da kablo al.Hem arkadaşınla oyun fln da oynarsınız ağdan:))
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bonzo
    bonzo's avatar
    Erkek
    Adamı neden masrafa sokuyorsunuz.Al sen iki tane ethernet birde cross kablo yaptır paşalar gibi iki makinenide birbirine bağla
    Bende zoom 4 var usb den bağlı ana makineye ama network de 4 tane makine çalışıyor.Hub falan karıştırmayın cocuğa.

Dünyayı güzellik kurtaracak .Bir insanı sevmekle başlayacak herşey/Gerçekçi ol imkansızı gerçekleştir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    la adam başknt3 sitesinde YALOVADAN :D ankaralı değil

Arkadaşın biri usb demiş usb yi demiyoruz adama pORT diyoruz tek portlu bir modemı varmısı iki bilgisayarı varmıs yanı porta ihtiyacı var bunu içinde bir alet demiyimde aparat var takıyorsun o işte kaçlıysa o kdara port oluyor yani içinden değilde dışından yapıyorsun portu

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matsigora
    matsigora's avatar
    Erkek
    Ya bnde diyorum ne başkaenti:)) Allah Allah diyorum, yok bizim sitenin yanında başknetin :)) ankaralılar sitesi var bnde heralde bu ordan diyorum
Toplam Hit: 3046 Toplam Mesaj: 20