USB Aktarıcıların Ucundaki Koku
-
böyle dikkat ettiyseniz boğazı yakan sanki kimyevi bir koku oluyor. kömürleşme gibi bir şey. var mıdır sebebini bilen? bu tür kabloların veya belleklerin kullanımında sakınca olur mu? kaliteli firmaların bile ürünlerinde rastlıyoruz.
-
arkadaşlar konu tutmuş, teşekkür ederim :D
-
merakım hala sürmekte
-
Rahmetli Oyuncumuz Ünal Gürel,in Sakar Şakir filminde canlandırdığı karakter Gardrop Fuat,ın ve senin de profil resmi olarak seçtiğin resmin için de bulunan o elinde tuttuğunun bu sitede ödülü var haberin olsun :)
-
emin değilim ama;
kükürt yada azot serbest kaliyor olabilir. bu elektronik malzemelerin elemanlarına yataklık eden malzeme genellikle plastik vb ürünler. bunlar üzerinden akım geçtiğinden, ısınmalarına , uçucu hafif gazların oluşumuna sebeb olabilir( element bileşik aliFatik aromatik !?).
siyah poşetlerden gelen kokudan hazzetmiyorum bende. bunlarda petrol türevi herhalde.
ortamı arada bir havalandırırSan sana birşey olmaz ( ab`ihayat iksiri keşfedilmedi ^_^).
cihazın ömrü açısından, kısa devre de yapmıyorsa ilk bir haftalık kullanımdan sonra o kadar çok kokmamasi gerekir.
RitmFarbRacourci tarafından 14/Şub/16 09:09 tarihinde düzenlenmiştir -
Jubei bunu yazdı
Rahmetli Oyuncumuz Ünal Gürel,in Sakar Şakir filminde canlandırdığı karakter Gardrop Fuat,ın ve senin de profil resmi olarak seçtiğin resmin için de bulunan o elinde tuttuğunun bu sitede ödülü var haberin olsun :)
bak altta adam ne güzel cevap veriyor :d
cık cık cık
-
>_< kim o alttaki ben değilim umarım. ( ̄. ̄) taam taam cittim. XP .