USB Belleği Bozmak
-
ruhii bunu yazdımugen bunu yazdıPiratebay bunu yazdı
önemli değil hocam eğer halledemezsen pm at sabah ben en gec 8.30 da pc başında olurum.
teamden hallederiz.
Abi öyle yardım sever insanlar görünce ben şükran duyuyorum, teşekkürler. Bir yıl kadar kefil peşinde koştuktan sonra gerçekten değer bir site burası.
Aileyiz biz olm :) tbt family.Tabi lan :D
-
hocam maalesef olmadı. dosyaları buldu ama açamadı falan garip garip şeyler.
biraz önce başka bir arkadaşın dediği gibi tekrar biçimlendir dedim o sırada fişi çektim, denemek için taktığımda sürücüye erişilemiyor yazdı bende çıkarttım masaya öylece bıraktım. deneyen görür illa ki. virüs kapmıştır, hdd ler çabuk bozulan şeyler :)
-
intihar süsü vererek en iyisini yapmışsın
Keyr00t tarafından 29/Ağu/13 19:29 tarihinde düzenlenmiştir -
Geç kaldım ama farklı bir dosya sistemiyle biçimlendirdiğinde de windows yüklü makinaya takarsan hata verir diye düşünüyorum.
-
Ekstra caba harcamana gerek yok bu kafayla bozarsın zaten sabaha kadar
-
Dosyaları geri getirmek değil ama disk'in bilgisayara takılınca içerisine ulaşılmamasını sağlamak basit. Yapman gereken 5 dakika sürmez.
Disk'i bilgisayara tak. Ekrana gelen uyarıyı boşver. Denetim masası-yönetimsel araçlar- bilgisayar yönetimi(farklı olabilir, emin değilim)-Disk yönetiminden partition'u sil. Bunu xp için yazdım diğer işletim sistemlerinde benzer mantıkla denetim masasında ara. Partition Türkçe işletim sistemlerinde bölüm yada disk bölümü olarak geçebilir.
Her disk ister bölünmüş ister bölünmemiş partition kalıbı ister. Fat,ntfs,ext2,3,4 hatta swap bile partition ister. Partition yoksa hiçbirşey yoktur. Marslılar yada virüsler farketmez herşeye b.k atabilirsin. -
benimde böyle cok problemim oluyor :(
