folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder USB Belleğin Yanmasını Yada Silinmesini İstiyorum.

USB Belleğin Yanmasını Yada Silinmesini İstiyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar.

Herhangi birisi bilgisayarıma Flash Disk taktığı zaman kullanıcı bir işlem yapamadan otomatik olarak içerisindeki verilerin silinmesini istiyorum. (Taktığı anda gerçekleşecek ki içine girdiğinde içi boş olacak) Hatta Flash Disk' i de yakabilirsiniz. Bu yada buna benzer programlar varmı acaba ? Yada küçük isteğim için küçük bir exe yapabilirmisiniz. Gün gelir benimde size yardımım dokunur lütfen yardımınızı bekliyorum.

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahin141
    sahin141's avatar
    Erkek
    Hocam içini boşaltmayı bilmemde yakabilirsin Flash disk yanıyor. Yapmam gerken kasanın ön girşindeki usb girişlerin anakarta takılan kablolarındaki + - yerindeki kabloların yerini değiştirirsin. Yani + dakini - , -dekini + ya bağlarsın flah bellek takıldığı zamna bellek yanar. Bir daha çalışmaz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

sahin141 bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hocam içini boşaltmayı bilmemde yakabilirsin Flash disk yanıyor. Yapmam gerken kasanın ön girşindeki usb girişlerin anakarta takılan kablolarındaki + - yerindeki kabloların yerini değiştirirsin. Yani + dakini - , -dekini + ya bağlarsın flah bellek takıldığı zamna bellek yanar. Bir daha çalışmaz.

Cevabınız için teşekkür ederim. Bu uygulama PC' ye yada Anakarta herhangi bir sıkıntı verir mi ? Hım birde anakart ve sistem yeni yapı olduğu için USB' nin anakarta bağlantı uçları sabit. Yani kablolar tek tek soketli değil. 5-6 soket birarada kalın soket halinde. Yani tersini çevirip takma şansınız yok.

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahin141
    sahin141's avatar
    Erkek
    BaD_BoYs bunu yazdı:

sahin141 bunu yazdı:

Cevabınız için teşekkür ederim. Bu uygulama PC' ye yada Anakarta herhangi bir sıkıntı verir mi ? Hım birde anakart ve sistem yeni yapı olduğu için USB' nin anakarta bağlantı uçları sabit. Yani kablolar tek tek soketli değil. 5-6 soket birarada kalın soket halinde. Yani tersini çevirip takma şansınız yok.

Anakarta kesinlikle zarar vermez. Kendimden biliyorum bi ara ters bağlamıştım taktığım bellekler yanıyordu.Ama dediğim gibi kalın söket ise biraz uğraşarak üstteki kablolarını keserek baştan lehimleyip birleştirebilirsin. Ama biraz uğraştıtırır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

sahin141 bunu yazdı:
    BaD_BoYs bunu yazdı:

sahin141 bunu yazdı:

Anakarta kesinlikle zarar vermez. Kendimden biliyorum bi ara ters bağlamıştım taktığım bellekler yanıyordu.Ama dediğim gibi kalın söket ise biraz uğraşarak üstteki kablolarını keserek baştan lehimleyip birleştirebilirsin. Ama biraz uğraştıtırır.

Evet o çok uğraştırır. Birazdaha bekliycem bakalım başka fikirler gelecek mi. Özellikle program vasıtası ile olsa çok iyi olacak.

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahin141
    sahin141's avatar
    Erkek
    hocam usbleri iptal etsen takınca işlev görmeyecek flash bellekler olmaz mı? öğle birşey
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

sahin141 bunu yazdı:
    hocam usbleri iptal etsen takınca işlev görmeyecek flash bellekler olmaz mı? öğle birşey

Yok hocam olmaz. Benim amacım pc' ye USB Bellek takılmaması değil. Benim amacım pc' ye takılan usb' nin içindeki bilgilerin istem dışı silinmesi yada usb' nin yanması.

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

İnternet kafecisin anlaşılan.

Kusura bakma başkasına zarar verme zihniyetinde olduğundan yardımcı olamayacağım.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

İnternet kafeci olsa usbleri devre dışı bırakır. bence arkadaşa zararı dokunacak bir bilgi var onu sildirmeye çalışıyor.. Ama hddni falan algılayıp yakarsa ozaman kötü.

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

kasanın yan veya ön panelindeki usb ler anakarta doğrudan bağlı değildir bir kablo ile bağlıdır.Bu kabloları yeni bir donanım için boşta duran güç kabloları ile köprü yaparsan (12v luk kablo olmalı kanımca) flash disk yanar tahminimce.Ha o kaloları direk iptal edersin hiç çalışmaz sorun gider.Cafeciysen yapma başına iş alırsın

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blitz
    Blitz's avatar
    Erkek
    Evde olsaydım sana takar takmaz içindekileri silecek bi prog yazardım ama malesef ayın onbeşinde gidiyorum eve

validen
Toplam Hit: 2546 Toplam Mesaj: 22