Usb Bellek-Harddisklerinizi Aşılayın, Viruslerden Kurtulun... Panda Usb And Autorun Vaccine
-
güzel program için teşekkürler..
-
driveshaft bunu yazdı:
-----------------------------yalnız bu aşılama işlemi usb belleğinize hiç virus atlamayacak demek değil, belleğe virus girse bile virüsün autorun.inf dosyası usb nize atlayamayacağı için işleletim sistemine otomatik olarak kurulamayacak, bulaşamayacak... bu virusleri yanlışlıkla elle çalıştırmamanız içinde usb nizi bilgisayarınıza taktığınızda illaki bir virus programıyla taratmalısınız
-----------------------------
öncelikle teşekkürler. ben 8gb lik flashıma bu işlemi yaptım ama flashın içinde hiç bir dosya görünmüyor b programın yaptığı aşı dosyası flashın içinde görünmüyor mu yoksa ben mi yapamadım. -
güzel yöntem bende bi programa rastlamıştım programı kurunca pc den usb bellege veya bellekten pc ye veri transferi sırasında kullanıcıdan onay almadan veri taşımıyordu bu programı bilen varmı acaba ismini hatırlamıyorum
-
kararti bunu yazdı:
driveshaft bunu yazdı:
-----------------------------yalnız bu aşılama işlemi usb belleğinize hiç virus atlamayacak demek değil, belleğe virus girse bile virüsün autorun.inf dosyası usb nize atlayamayacağı için işleletim sistemine otomatik olarak kurulamayacak, bulaşamayacak... bu virusleri yanlışlıkla elle çalıştırmamanız içinde usb nizi bilgisayarınıza taktığınızda illaki bir virus programıyla taratmalısınız
öncelikle teşekkürler. ben 8gb lik flashıma bu işlemi yaptım ama flashın içinde hiç bir dosya görünmüyor b programın yaptığı aşı dosyası flashın içinde görünmüyor mu yoksa ben mi yapamadım.
usb belleğin ntfs formatlı ise autorun.inf dosyası gözükmüyor galiba fat formatlıda gözüküyor... usb belleğini bilgisayara tak programı çalıştır vacinatED olarak görülüyorsa yani aşılanDI demek aşılanmış demektir. işlem tamamdır -
sakabey bunu yazdı:
kararti bunu yazdı:
driveshaft bunu yazdı:
öncelikle teşekkürler. ben 8gb lik flashıma bu işlemi yaptım ama flashın içinde hiç bir dosya görünmüyor b programın yaptığı aşı dosyası flashın içinde görünmüyor mu yoksa ben mi yapamadım.
usb belleğin ntfs formatlı ise autorun.inf dosyası gözükmüyor galiba fat formatlıda gözüküyor... usb belleğini bilgisayara tak programı çalıştır vacinatED olarak görülüyorsa yani aşılanDI demek aşılanmış demektir. işlem tamamdır
teşekkürler.. -
güzel program arkadaşın dediği gibi avira engelliyor ama ben yinede aşıladım usb sürücülerimi
-
çizik
-
vay
-
Benim Hdd de vardı bu vürüs int. kafeden bulaşmıştı unlocker ile sildim.
şimdi bunu denedim bi daha girmez İnşAllah.
-
NTFS desdeği var kurarken en alttaki seçeneği işaretleyin.