folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder Usb Bellek-Harddisklerinizi Aşılayın, Viruslerden Kurtulun... Panda Usb And Autorun Vaccine

Usb Bellek-Harddisklerinizi Aşılayın, Viruslerden Kurtulun... Panda Usb And Autorun Vaccine

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayintap27
    ayintap27's avatar
    Erkek

güzel program için teşekkürler..

ASLANLAR KENDİ HİKAYELERİNİ YAZMADIKÇA AVCILARIN HİKAYESİNİ DİNLEMEK ZORUNDA KALIRLAR..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kararti
    kararti's avatar
    Erkek
    driveshaft bunu yazdı:
    -----------------------------

yalnız bu aşılama işlemi usb belleğinize hiç virus atlamayacak demek değil, belleğe virus girse bile virüsün autorun.inf dosyası usb nize atlayamayacağı için işleletim sistemine otomatik olarak kurulamayacak, bulaşamayacak... bu virusleri yanlışlıkla elle çalıştırmamanız içinde usb nizi bilgisayarınıza taktığınızda illaki bir virus programıyla taratmalısınız

öncelikle teşekkürler. ben 8gb lik flashıma bu işlemi yaptım ama flashın içinde hiç bir dosya görünmüyor b programın yaptığı aşı dosyası flashın içinde görünmüyor mu yoksa ben mi yapamadım.

Bayram geçtikten sonra yak g.tüne kınayı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jetlag
    jetlag's avatar
    Erkek

güzel yöntem bende bi programa rastlamıştım programı kurunca pc den usb bellege veya bellekten pc ye veri transferi sırasında kullanıcıdan onay almadan veri taşımıyordu bu programı bilen varmı acaba ismini hatırlamıyorum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakabey
    sakabey's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kararti bunu yazdı:
    driveshaft bunu yazdı:

yalnız bu aşılama işlemi usb belleğinize hiç virus atlamayacak demek değil, belleğe virus girse bile virüsün autorun.inf dosyası usb nize atlayamayacağı için işleletim sistemine otomatik olarak kurulamayacak, bulaşamayacak... bu virusleri yanlışlıkla elle çalıştırmamanız içinde usb nizi bilgisayarınıza taktığınızda illaki bir virus programıyla taratmalısınız

öncelikle teşekkürler. ben 8gb lik flashıma bu işlemi yaptım ama flashın içinde hiç bir dosya görünmüyor b programın yaptığı aşı dosyası flashın içinde görünmüyor mu yoksa ben mi yapamadım.

usb belleğin ntfs formatlı ise autorun.inf dosyası gözükmüyor galiba fat formatlıda gözüküyor... usb belleğini bilgisayara tak programı çalıştır vacinatED olarak görülüyorsa yani aşılanDI demek aşılanmış demektir. işlem tamamdır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kararti
    kararti's avatar
    Erkek
    sakabey bunu yazdı:
    kararti bunu yazdı:
    driveshaft bunu yazdı:

usb belleğin ntfs formatlı ise autorun.inf dosyası gözükmüyor galiba fat formatlıda gözüküyor... usb belleğini bilgisayara tak programı çalıştır vacinatED olarak görülüyorsa yani aşılanDI demek aşılanmış demektir. işlem tamamdır

teşekkürler..

Bayram geçtikten sonra yak g.tüne kınayı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

güzel program arkadaşın dediği gibi avira engelliyor ama ben yinede aşıladım usb sürücülerimi

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    West
    West's avatar
    Erkek

çizik

west[at]tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twiN35
    twiN35's avatar
    Erkek

vay

Semt-i Bornova..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

Benim Hdd de vardı bu vürüs int. kafeden bulaşmıştı unlocker ile sildim.

şimdi bunu denedim bi daha girmez İnşAllah.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

NTFS desdeği var kurarken en alttaki seçeneği işaretleyin.

Toplam Hit: 21901 Toplam Mesaj: 52