Usb Bellek Kilit Olsun
-
Deneyen varmı? Denemeden kurmak istemiyorum :D
-
aynen denek aranıyor bide kurulum yaptıktan sonra mümkünse usb sizde açmayı denesin :D
-
got kadar programın neyını denemeye korktunuz anlamadım.denedım.usbyı takıp ayarı cektıkten sonra predator dıye bı kısayol cıkıyo.usb takılı degılken predatora cıft tıklayınca ekran karardı.usbyı takınca normale dondu.bu kadar basıt.ayrıntısını falan ıncelemedım
-
falca bunu yazdı:
-----------------------------
got kadar programın neyını denemeye korktunuz anlamadım.denedım.usbyı takıp ayarı cektıkten sonra predator dıye bı kısayol cıkıyo.usb takılı degılken predatora cıft tıklayınca ekran karardı.usbyı takınca normale dondu.bu kadar basıt.ayrıntısını falan ıncelemedım
-----------------------------usb siz açabildinmi o onemli :D usb bozulursa elimizde kalmasın :D
-
The_FCN bunu yazdı:
falca bunu yazdı:
-----------------------------usb siz açabildinmi o onemli :D usb bozulursa elimizde kalmasın :D
-----------------------------bılgısayarı kapatmayı dusunursem bı ara denerım belkı:)guvenlı modda falan olur dıye.ama su an kapatmam ımkansız.eger pcyı yenıden baslatırım dıyosanız deneyın nasılsa usb elınızde.bı sorun olursa takarsınız kapatırsınız programı
-
mazur görün yapamadım.. tam olarak nası yapıcaz ayarı ?