USB Bellek RAW Oldu, Çözümü? (10 Puanlık Soru)
-
Halaa çözüm bulamadık...
-
içindekileri şunla kurtarmayı deneyrbilirsin.
-
hp format tool programıyla biçimlendirmeyi dene. biçimlendikten sonra herhangi bir recovery programıyla kurtarabilirsin içindekileri
-
casfort bunu yazdı
hp format tool programıyla biçimlendirmeyi dene. biçimlendikten sonra herhangi bir recovery programıyla kurtarabilirsin içindekileri
Bende onu önderdim arkadaşa ama denemedi galiba..
-
hasbihal5 bunu yazdıMycity bunu yazdıhasbihal5 bunu yazdı
Arkadaşlar, USB belleğim her iki ayda bir biçimlendirme uyarısı veriyor. RAW usb belleği nasıl fat32 ye veri kaybetmeden dönüşterebilirim?
Çok basit önce içindekileri bir yere yedekle sonra biçimlendir :D
Çok komiksin dostum benim hiç aklıma gelmemişti :P
Neler var ya, hem yardım istiyo hemde ti ye alıyo aklınca, aklına geldi gelmedi sorduk mu? işine bak, işini çözmeye çalış,
çok da komikse eğer git komik olmayan yerlerden ara burda müridlere atar yapacağına
Carlsaganandcat tarafından 16/Nis/13 12:11 tarihinde düzenlenmiştir -
Partition Recovery, Active.File.Recover, O&O DiskRecovery,
benımde basımda aynı dert war bu 3 programı kullanıyorum hatalı sektor cıkmadıgı muddetce kurtarabılırsın bunlarla
. -
hasbihal5 bunu yazdıRETRET bunu yazdı
raw formatı okuyan programlar genelde ext2 üzerinde çalışır ve linux programlarıdır, linux bir makine bul belleği tak, mount et, datayı kopyala.
linux de de denedim. içinde bir şey bulamaadı.
hocam usb içi boş olabilirmi :)) veya senden önce birisi biçimlendirmiş olma ihtimali varmı?
linuxta % 99 kurtarılır bilgiler o yüzden soruyorum. genelde win de gözükemeyen usb bellek içerisindeki dosyalar linuz üzerinde gözüküyor hiç bir şey yapmadan
-
Arkadaşlar burda yazan çözümlerin bir çoğunu denedim lakin USB bellektenden veri kurtaramadım. Ben zaten daha önceden tecrübeli olduğumdan USB bellekte önemi veri tutmuyordum. Ya da yedekliyordum. Şimdilik USB bellek sorunu çözümsüz kaldı. Bir dahaki yaptığında yeni çalışmlarla sorun çözülcek inş.
Herkese destekleri için Teşekkürler.