Usb Bellek Şişe Açıyor
-
BRK35 bunu yazdı:
-----------------------------
35ygt45 bunu yazdı:
BRK35 bunu yazdı:
-----------------------------Spacheata bunu yazdı:
yakında ingiliz çakısı modelinide çıkaracaklar.bende bi ara anahtarlık olarak kullanıyodum

Var zaten hocam adamlar bi beni sığdırmadı şu çakıya. Yakında gemi pervanesi, distrübütör kapağı gibi şeyler görürsek üzerinde şaşmamak lazım...

BRK35 Resimler forttt :D...
-----------------------------Aferin büyük iş başardın. Hatırlat da bi ara madalyanı vereyim.
pff. Paylaşım yapacaksan adam akıllı yap arkadaşım.Bir kontrol et.. -
ben alayım bir tane hemen yaf cok lazım oluyor bu aralar bana :D
-
Spacheata bunu yazdı:
yakında ingiliz çakısı modelinide çıkaracaklar.bende bi ara anahtarlık olarak kullanıyodum
-----------------------------Hacı 2-3 sene önce zaten çıkarttılar hiç merak etme sen:) O değil de benim kingstonla ben bira açıyorum zaten gerçi dişiyle kapak açan bi zihniyete bu usb yakışır :D
-
35ygt45 bunu yazdı:
BRK35 bunu yazdı:
35ygt45 bunu yazdı:
BRK35 bunu yazdı:
-----------------------------Spacheata bunu yazdı:

Var zaten hocam adamlar bi beni sığdırmadı şu çakıya. Yakında gemi pervanesi, distrübütör kapağı gibi şeyler görürsek üzerinde şaşmamak lazım...

BRK35 Resimler forttt :D...
-----------------------------Aferin büyük iş başardın. Hatırlat da bi ara madalyanı vereyim.
pff. Paylaşım yapacaksan adam akıllı yap arkadaşım.Bir kontrol et..
-----------------------------Tamam bidahakine senin nacizhane fikirlerine danışırım post atarken. Sende mutlu olursun tamam?