Usb 'Den Windows 8 Yüklerken Tekrar Kurulum Yapıyor
-
leptop pc çöktü ve usb'den windows 8.1 kurmak istedim, kurulum dosyaları kuruyor ama tekrar kurulum alanına geliyor, usb yi çıkardım kurulum yaparken ama bu sefer bu hatayı hatayı alıyorum
-
-
f10, f8 vs gibi tuşlardan biriyle BIOS'a girip (markaya göre değişiyor) pc'nin nereden boot olmasını istiyorsan onu seçmen lazım muhtemelen. şuan usb'de kalmıştır. o yüzden yeniden kurulum yapıyordur, çıkarınca da hata veriyordur.
-
usb yi çıkarıyorum biosta hard driver 1. seçtim ama aynı hatayı veriyor pc açılışında f12 yapıyorum önyüklemede bunlar çıkıyor
-
Hocam uefi legacy olan bir kısım var orayı değiştir. Elindeki usb muhtemelen uefi olarak ayarlandı. O bölümü bios tan degiştir.
-
watervay bunu yazdı
Hocam uefi legacy olan bir kısım var orayı değiştir. Elindeki usb muhtemelen uefi olarak ayarlandı. O bölümü bios tan degiştir.
biosta nerede bulabilirim
-
benmde basıma gelmişti.. kesinlikle bios luk bişey bu tam hatırlayamadım suan
-
HDD yok o yüzden arıyor bulamıyor HDD bağlantılari kontrol edin.
-
bios luk durumsa nedir anlamadım , hdd lik bir durumsa usb den format dosyalarını kopyalıyor ama sonra aynı hata
-
serdo bunu yazdı
bios luk durumsa nedir anlamadım , hdd lik bir durumsa usb den format dosyalarını kopyalıyor ama sonra aynı hata
biosu default ayarlara getirdin mi hiç?
-
Cihaz %80 BIOS, EFI değil yani
Formatı GPT EFI uyumlu attıysan, cihazda da EFI desteği yoksa boot edemez; flaşı MBR ve BIOS'a göre ayarla kur hocam eğer yok zaten öyle yaptım diyorsan BIOS'tan uyumluluk modunu açabilir veya flaşı tam tersi şekilde hazırlayabilirsin