USB Disk Security

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    alt

USB Disk Security programı bilgisayarınıza taktıgınız kucuk flash diskler icin %100 koruma sağlıyor ne gibi bir koruma derseniz cogu kişi flashdiski bilgisayarına taktıgında ya flashdiske virus, solucan vs.. yazılımların bulastıgını  ve  bilgisayarımıza yazılımsal sorunlar olusturur bu program ile artık  usb flash  disklerinizi  güvenle bilgisayarınıza  takabilecek veri alışverişi sağlıyabileceksiniz.. Antivirus programlarına gore boyutu oldukca kucuk ve cok daha hızlı calısmaktadır..

Programın Çalıştığı İşletim Sistemi
    Windows 95, Windows 98, Windows 2000, Windows XP, Windows NT 4.0, Windows ME, ve Vista.

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    edit:
    DOWNLOAD

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

deniycem bakalım

flash bellek le ilgili bi konu madem bişi sorayım sana

bizim burda bi internet cafede filimler müzikler felan var ben her hangi birini kopyala diyorum

flash belleğe yapıştır diyince disk yazılmaya karşı korumalı diye uyarı veriyo

ama evde yada başka bi pc de vermiyo adamlar  kimse almasın  diyemi yapmış artık ne yaptıysalar

onu nasıl hallederim 

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    yunusemre bunu yazdı:
    -----------------------------

deniycem bakalım

flash bellek le ilgili bi konu madem bişi sorayım sana

bizim burda bi internet cafede filimler müzikler felan var ben her hangi birini kopyala diyorum

flash belleğe yapıştır diyince disk yazılmaya karşı korumalı diye uyarı veriyo

ama evde yada başka bi pc de vermiyo adamlar  kimse almasın  diyemi yapmış artık ne yaptıysalar

onu nasıl hallederim 

-----------------------------
    evet ana makinadan paylaşım ve güvenlikden değişikliğe kapatılmış ana makinaya ulaşırsan film dosyasına sağ tıkla

paylaşım ve güvenlik bölümü var orda değişiklik yapalsin bölümünü tıklarsan hoca kopyalaya bilirsin benim cafedede 200 civarı flim var masalara paylaştırmısım ama ben söyle ayarladım silemezler ama kopyalayabilirler

hoca sne benim cafede olmayaSın D

Toplam Hit: 988 Toplam Mesaj: 4