Usb Disk Yazmaya Karşı Korumalı
-
HP USB Disk Storage Format Tool şunu bir dener misin
-
x bunu yazdı
HP USB Disk Storage Format Tool şunu bir dener misin
Hocam benzer sorunu verdi :
-
x'in verdigi program bu sorunlarin ilacidir harbiden, o yapamiyorsa artik ayrilik vakti geldi demek gibi hocam
paduwan tarafından 17/Eki/13 13:08 tarihinde düzenlenmiştir -
hızlı format olarak değilde normal uzun olarak formatla fat32 ile
edit: dene bakim http://www.techyv.com/questions/how-remove-write-protection-flash-drive
BlackApple tarafından 17/Eki/13 13:16 tarihinde düzenlenmiştir -
biraz önce bi arkadaşımada danıştım hocam da ondada aynı sorun olmuş içindeki bellek bozulabiliyormuş garantiye gönderdim sıfırı ile değiştirdiler dedi yani bu yöntemleri denemiş olmamış. x'in söylediği program da benim önerdiğimle aynı işlevi görüyor eğer o da olmadıysa ilk söylediğim sonuç çıkıyor usb ye veda vakti yakındır son bir kez sarıl istersen :D
-
paduwan bunu yazdı
x'in verdigi program bu sorunlarin ilacidir harbiden, o yapamiyorsa artik ayrilik vakti geldi demek gibi hocam
Ben flashın derdinde değilim hocam ben içindeki dosyalara dokunamıyorum. İçinde önemli bilgiler var. Onları almam gerekiyor var mı çözebilen var mı diye tekrar sorayım.
hacked75 tarafından 17/Eki/13 23:14 tarihinde düzenlenmiştir -
Son kez yukarı .
-
Virüs Girmiş Olabilir Hocam.
3 yazanın yanınada tik işareti koy. sonra flash belleğin içine girip, sistem dosyası gibi gözüken klasör ve dosyaları kontrol et. büyük ihtimalle onları silince bu hatadan kurtulabilirsin :)
-
Darkparadise bunu yazdı
Virüs Girmiş Olabilir Hocam.
3 yazanın yanınada tik işareti koy. sonra flash belleğin içine girip, sistem dosyası gibi gözüken klasör ve dosyaları kontrol et. büyük ihtimalle onları silince bu hatadan kurtulabilirsin :)
Yok hocam olmadı.
-
cizik