Usb Dolu Görünüyor Ancak Açınca İçindeki Dosyalar Yok
-
bir usb vardı içinde 7 gb bilgim var.
geçen taktım bilgisayarım kısmında açmadan önce dolu olduğu görünüyor açınca içi bomboş
içine bir iki dosya attım onlar görünüyor
ne oldu bilmiyorum
içinde ne olduğunu da unuttum öenmli birşey varmıydı ara ara birşeyler atıyordum
-
Gorunum seceneklerinden gizli dosyalari ve sistem dosyalarini acip bakarmisin
-
-
flash belleğin içindeyken sağ tık cmd komut ekranı attrib -s -h -r yazıp enterla. Belleğin içindekiler gözükecek. Pc ye dosyalarını aktardıktan sonra belleği biçimlendir. Dosyaları tekrar belleğe kopyala.
watervay tarafından 29/Mar/23 11:22 tarihinde düzenlenmiştir -
Dos_Attach bunu yazdı
gizli dosya yok ona baktım zaten elim mi değdi diye . sistem dosyası dediğin ?
-
Görünümden gizli dosyaları göster ve hemen altında korunan işletim sistemi dosyalarını gizle yazan yerde tik var onuda kaldırman gerek.
-
Hocam USB hangi sürücü harfini aldıysa buradaki kodu bir txt dosyasına kopyala, orada
attrib /d /s -h -r -s -a f:*.*
"f" sürücü ismi yerine onu yaz ve .tüm dosyalar ı seçerek .bat olarak kaydet. daha sonra usb içine kopyala ve çalıştır.
-
-
watervay bunu yazdı
flash belleğin içindeyken sağ tık cmd komut ekranı attrib -s -h -r yazıp enterla. Belleğin içindekiler gözükecek. Pc ye dosyalarını aktardıktan sonra belleği biçimlendir. Dosyaları tekrar belleğe kopyala.
bunu anlayamadım
diğer dediğinizde de gizli dosyalar harici bir seçenek yok
sistem dosyası falan yazmıyor
-
Korunan isletim sistemi dosyalari
-
3Dxsolid bunu yazdı
Hocam USB hangi sürücü harfini aldıysa buradaki kodu bir txt dosyasına kopyala, orada
attrib /d /s -h -r -s -a f:*.*
"f" sürücü ismi yerine onu yaz ve .tüm dosyalar ı seçerek .bat olarak kaydet. daha sonra usb içine kopyala ve çalıştır.
tamam oldu çok teşekkür ederim çok sevindim :)