Usb Dvb-T Tv Kartı Sorunsalı
-
arkadaşlar gg da elemanın sattığı
http://urun.gittigidiyor.com/WandTV-USB-DVB-T-TV-Alici-Kumandali-KARGO-BEDAVA_W0QQidZZ16295479
şu ürünü ben
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.8325
şuradan aldım alet aynı alet. gg da satan elemanda zaten dealextreme den alıyor.
ben buna pm attım almadan önce normal anten le çalışırmı diye. cevabı uyduya gerek yok normal antenle görüntü alırsın oldu.
bende gittim dx den aldım. az önce postayla geldi. şimdi program, driver filan yükledim ama görüntü alamıyorm sizce nedendir ?
almadan önce yine buraya topic açmıştım (Laptop için TV kartı önerisi (dealextreme den)) burada analog olduğu söylendi.
şimdi ben bundan nasıl ve hangi programla kanalları izliycem :|
-
http://www1.dealextreme.com/productimages/sku_8325_5.jpg
föxcüm bu arkadaki giriş anten için zaten yanında portable anten vermişler tak onu oynata oynata çektirt :P ya da uğraşma normal tv ne taktığın anten kablosunu aynen oraya takacaksın fark yok yani daha sonra yanında verilen programından auto scan yapıcaksın olay bundan ibaret. çanak antenle zaten çalışmaz bu analog çünkü
-
hoca .. bende bir ara avertv nin usb tv urununu almistim :) birturlu yapamadim servise verdim urun sorunluymus:)
-
beyler bende denedim ama olmüyür. programla scan yaptım. kanal bulamüyür. 0 kanal bulüyür. napacam bilemüyürüm.
şimdi bide ben bunu çinden aldım :D iade de söz konusu olamaz :D:D
-
deneye deneye çözümünü bulucaksın aklıma gelen laptop güce ihtiyacı olucagından elektrige baglı olsun ve açık alanda scan yap yüksek biyerde balkon teras çatı v.s
-
analog kartlarda driveri degilde program arayuzunu kurarken B G D k İ gibi bazi araliklari secmen gerekiyordu bundada boyle bir durum oalabilir diye dusunuyorum. klavuz varsa artik birine okutturucaksin bence :/
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------beyler bende denedim ama olmüyür. programla scan yaptım. kanal bulamüyür. 0 kanal bulüyür. napacam bilemüyürüm.
şimdi bide ben bunu çinden aldım :D iade de söz konusu olamaz :D:D
-----------------------------
hoca tr böyle şeyleri destekliyomu ya :)istediğin kanal bulmak olsun ben normal tv kartı yaparmış gibi yaparım ama gerisini bilmem
-
kardeş dvb-t yayın tipi bizim analog yayınlar değil şu hani gündemde olan karasal dijital yayın yani muhtemelen kanal bulamayacaksın.
Türkiyede bu yayını destekleyen kuruluş yok diye biliyorum trt bir ara pilot uygulama yapacaktı sonradan nooldu bilmiyorum.
eğer notebook için tv kartı alacaksan avermedia ürünlerini incele pcmcia kartlar fln oluyor onlardan al
-
RhiFaT bunu yazdı:
-----------------------------kardeş dvb-t yayın tipi bizim analog yayınlar değil şu hani gündemde olan karasal dijital yayın yani muhtemelen kanal bulamayacaksın.
Türkiyede bu yayını destekleyen kuruluş yok diye biliyorum trt bir ara pilot uygulama yapacaktı sonradan nooldu bilmiyorum.
eğer notebook için tv kartı alacaksan avermedia ürünlerini incele pcmcia kartlar fln oluyor onlardan al
-----------------------------
otobüslerin kullandıkları ne ? onlarda dijital tv kullanıyo vip lere binenler görmüştür.
-
elinde bunu izleyebileceğim bir program olan varmı ? verilen cd deki program hiç bir kanalı bulmuyor :(