folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Usb Dvb-T Tv Kartı Sorunsalı

Usb Dvb-T Tv Kartı Sorunsalı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

arkadaşlar gg da elemanın sattığı

http://urun.gittigidiyor.com/WandTV-USB-DVB-T-TV-Alici-Kumandali-KARGO-BEDAVA_W0QQidZZ16295479

şu  ürünü ben

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.8325

şuradan aldım alet aynı alet. gg da satan elemanda zaten dealextreme den alıyor.

ben buna pm attım almadan önce normal anten le çalışırmı diye. cevabı uyduya gerek yok normal antenle görüntü alırsın oldu.

bende gittim dx den aldım. az önce postayla geldi. şimdi program, driver filan yükledim ama görüntü alamıyorm sizce nedendir ?

almadan önce yine buraya topic açmıştım  (Laptop için TV kartı önerisi (dealextreme den)) burada analog olduğu söylendi.

şimdi ben bundan nasıl  ve hangi programla kanalları izliycem :|

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

http://www1.dealextreme.com/productimages/sku_8325_5.jpg

föxcüm bu arkadaki giriş anten için zaten yanında portable anten vermişler tak onu oynata oynata çektirt :P ya da uğraşma normal tv ne taktığın anten kablosunu aynen oraya takacaksın fark yok yani daha sonra yanında verilen programından auto scan yapıcaksın olay bundan ibaret. çanak antenle zaten çalışmaz bu analog çünkü

:|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    hoca .. bende bir ara avertv nin usb tv urununu almistim :) birturlu yapamadim servise verdim urun sorunluymus:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

beyler bende denedim ama olmüyür. programla scan yaptım. kanal bulamüyür. 0 kanal bulüyür. napacam bilemüyürüm.

şimdi bide ben bunu çinden aldım :D iade de söz konusu olamaz :D:D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    deneye deneye çözümünü bulucaksın aklıma gelen laptop güce ihtiyacı olucagından elektrige baglı olsun ve açık alanda scan yap yüksek biyerde balkon teras çatı v.s

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    analog kartlarda driveri degilde program arayuzunu kurarken B G D k İ gibi bazi araliklari secmen gerekiyordu bundada boyle bir durum oalabilir diye dusunuyorum. klavuz varsa artik birine okutturucaksin bence :/

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:
    -----------------------------

beyler bende denedim ama olmüyür. programla scan yaptım. kanal bulamüyür. 0 kanal bulüyür. napacam bilemüyürüm.

şimdi bide ben bunu çinden aldım :D iade de söz konusu olamaz :D:D

hoca tr böyle şeyleri destekliyomu ya :)

istediğin kanal bulmak  olsun ben normal tv kartı yaparmış gibi yaparım ama gerisini bilmem

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

kardeş dvb-t yayın tipi bizim analog yayınlar değil şu hani gündemde olan karasal dijital yayın yani muhtemelen kanal bulamayacaksın.

Türkiyede bu yayını destekleyen kuruluş yok diye biliyorum trt bir ara pilot uygulama yapacaktı sonradan nooldu bilmiyorum.

eğer notebook için tv kartı alacaksan avermedia ürünlerini incele pcmcia kartlar fln oluyor onlardan al

işte öyle
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    RhiFaT bunu yazdı:

kardeş dvb-t yayın tipi bizim analog yayınlar değil şu hani gündemde olan karasal dijital yayın yani muhtemelen kanal bulamayacaksın.

Türkiyede bu yayını destekleyen kuruluş yok diye biliyorum trt bir ara pilot uygulama yapacaktı sonradan nooldu bilmiyorum.

eğer notebook için tv kartı alacaksan avermedia ürünlerini incele pcmcia kartlar fln oluyor onlardan al

otobüslerin kullandıkları ne ? onlarda dijital tv kullanıyo vip lere binenler görmüştür.

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    elinde bunu izleyebileceğim bir program olan varmı ? verilen cd deki program hiç bir kanalı bulmuyor :(

Toplam Hit: 1292 Toplam Mesaj: 10