Usb Elektronik Devre Hakında Bir Sorum Var?
-
selamlar. Vestel 37' lcd televizyonum var. vestel usb li model de üretti ama benimki ondan değil.
ben lcd ye usb bağlamak istiyorum bu mümkün mü? mümkünse gerekli devreyi nasıl yaparım?
devreyi yapabilen arkadaşlar varsa ondan da alabilirim. Bilgisi olan varsa çok iyi olur.
-
hayattan çok şey bekliyorsun gibime geldi :D
-
zor bişey olduğunu düşünmüyorum. muhakkak yapılabilir gibime geliyor.
-
caldii10 bunu yazdı:
-----------------------------
zor bişey olduğunu düşünmüyorum. muhakkak yapılabilir gibime geliyor.
-----------------------------
mümkünse çok iyi olur -
tv nin bilgisayara görüntü çıkışı veren herhangi bir standartı için usb ye döndürüveren bi adaptör tarzı dalga motoru yapma hususundan yola çıkarsan güzel şeyler ürete bilirsin hatta belki böle bişe wardır bilem
edit : hatta belki çok gelişmiş bir devre ile radyo sinyalleri aracılığı ile görüntü kablosuz iletile bilir
-
ya benim lcd vestel. vestelde us li model de var wireless li model dee var. amaç tv de usb nin de olmasını istiyorum.usb ye filmi yükleyip izlemek.
bunun yapılabilir oldugunu düşünüyorum. bilenler var mı?
-
elektronik + PIC bilgisi. Bir elektronik mühendisi bulma imkanın varsa onunla görüş.Çünkü biraz adamı kastırır.
-
aga sonun için tv deki yazılımada pandik atman gerekmezmi
sonuçta usb den veriyi okuyacak onu işleyecek :S
video olayı ap ayrı birşey çünkü bir sürü sıkıştırma formatı var ve bunalar için codec vsvsvsvsvs
-
istersen önce bir vestel servisine danış hea..bozuldugu zaman garantiden çıkabilir sanada yzık olur =)
-
hiç kasma 100 tl ye cillop gibi dijital çerçeveler satılıyor onlardan al
bende var usb bellekleri tanıyor film,resim,ve müzik oynatabiliyor :D
tav ye bağlayabiliyorsun svsvsvsvsvs
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------hiç kasma 100 tl ye cillop gibi dijital çerçeveler satılıyor onlardan al
bende var usb bellekleri tanıyor film,resim,ve müzik oynatabiliyor :D
tav ye bağlayabiliyorsun svsvsvsvsvs
-----------------------------sen wert e bakma :P biraz daha bekle 75 liraya düşer o dediği şeyler :P