Usb Format Atamama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

işte pc yi usb den baslatabılsem format atar hıc ugrasmam aslında kardesım benım asıl meselam usb den baslatamıyorum :)

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
    rushOut bunu yazdı

işte pc yi usb den baslatabılsem format atar hıc ugrasmam aslında kardesım benım asıl meselam usb den baslatamıyorum :)

pause break tuşuna bassan da bi kağıda yazsan ordakileri de biz de en azından bi fikir yürütebilsek

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

Hocalar net kafedeyim bana da bu iso ları usb den açtırabalicek program lazım . unetbootin den başka

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı
    rushOut bunu yazdı

pause break tuşuna bassan da bi kağıda yazsan ordakileri de biz de en azından bi fikir yürütebilsek

kardeşim şimdi yazıyorum:

first driver usb hdd

second hard disk

secıp f10 yapıp bıos dan cıkıorum

sonra sunlar oluyor

SYSLINUX 4.03 2010-10-22 EDD Copyright (c) 1994-2010 h. peter  arvin et al  cıkıor ardından 

su gelıor

UNETBOOTİN

DEFOULT

PRESS TAB TO EDİT OPTİON 

AUTOMATİC BOOT İN 10 SECOND

TAB A BASINCA

/UBNKERN İNİTRD =/UBNİNİT

Cıkan bu kardeşim 

tekrar belırtıorum ntrld eksık pc ye gıremıorum ctrl+alt+del yenıden baslat dıyor hep usb yı takıncada yukardakıler oluyor. 

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

hiren boottan  sanal sistemden aç..ntdrl bokunu yerleştir.. normal formatını at.

Toplam Hit: 1965 Toplam Mesaj: 16