folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder USB İçerisindeki Çok Önemli Verileri Kurtarmam İçin Yardım :(

USB İçerisindeki Çok Önemli Verileri Kurtarmam İçin Yardım :(

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GICIKCAN
    GICIKCAN's avatar
    Erkek

usb'yi bilgisayardan çıkarırken donanımı güvenli kaldır demeden direk çıkardıysanız flash bellek raw sürücü olmuştur büyük ihtimalle. usb'yi biçimlendirmeden get data back programı ile denermisin arkadaşım. benimde doktor olan komşumun başına gelmişti baya büyüklükte bir arşivi vardı taşınabilir hardiski taktığımızda get data back programında görünüyordu sonra hardiskteki bilgileri taşınabilir hardiske aktarmıştık bu şekilde kurtardık

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Dostum Yaptın mi Diski sakın Format Yada Disk Kaldırma Bölme programları ile İşlem Yapma .

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

GICIKCAN bunu yazdı:
    -----------------------------

usb'yi bilgisayardan çıkarırken donanımı güvenli kaldır demeden direk çıkardıysanız flash bellek raw sürücü olmuştur büyük ihtimalle. usb'yi biçimlendirmeden get data back programı ile denermisin arkadaşım. benimde doktor olan komşumun başına gelmişti baya büyüklükte bir arşivi vardı taşınabilir hardiski taktığımızda get data back programında görünüyordu sonra hardiskteki bilgileri taşınabilir hardiske aktarmıştık bu şekilde kurtardık

-----------------------------

heh hemen deniyorum o olayı

tam olarak bu oldu tahminimce hatta tahminimden eminim

edit:  dosyaları buldu şimdi tek gereken serial :)

edit2 : getdataback fat versiyonu..

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

HDD regrenator işe yaramadı, o Badsectorleri onarıyormuş sadece ve usbde hiç bad sector bulamadı.

Olay o bilmemne tablosunun bozulması zannımca. İçindeki dosyaların bi kısmını alabildim ama asıl gereken bi video var, ona ulaşamadım halen. Tavsiye edebileceğiniz başka program var mı? Denenmiş olmasına gerek yok, full versionu ile ( crack serial vs ) paylaşabilen olursa çoooook sevinirim..

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cisplatine
    cisplatine's avatar
    Erkek

dostum sana bi program söliyeyim hemen indir kur sonra da neyin flashda kaybolduysa kurtar. daha dün ev arkadaşım aynı dertten müzdaripti cep telefonu hafıza kartı silinmişti. içinde ne varsa kurtardım...

File Scavenger 3.2 bul indir kur...

kolay gelsin

not: programla ilgili bi sorun olursa cevaplarım...

Toplam Hit: 3857 Toplam Mesaj: 26