Usb Parça Kırıdı (Adı Her Neyse)
-
kardeşim bugün bluetooth un üzerine düşüp usb kısmını kırmış şimdi naıl oluyor demeyin kasanın ön tarafında takılı bletooth ayağına kulaklık dolaşmış görünmez kaza işte yani şöle anlatayım

kapaklar filan fırladı işte ben o kırılan parçayı alıp lehimlesem o parça satılıyormu ismi ne diye geçiyor
-
evet cihazda sorun yoksa lehimlesen çalışır hocam..git bütün bilgisayarcılarda vardır..isim olarak tm bi ismi yok adamlara anlatırsın verirler.
-
Dongle'ın soketi kırılmış hacu. Parça pc içinde değilse lehimle. eğer içindeyse bi usb kablosunun soketini lehimle. büyük ihtimal çalışır :)
-
hocalar bacaklarıda kırılmış hep o yüzden almam gerekli de ismi ne acaba :S
-
doğru şekilde lehimlersen çalışır hoja ama kırılırken içindeki cipler zarar görmüş olabilir bence
-
dreampark87 bunu yazdı:
-----------------------------
doğru şekilde lehimlersen çalışır hoja ama kırılırken içindeki cipler zarar görmüş olabilir bence
-----------------------------banada öle geliyor çokda güzeldi bluetoothum ya süper çekiyordu telden nete giriyordum öffffffff olmazsa yenisini alacaz
-
kartdanda bi parça götürmüştür bence uğraştığına değmez
flashbellek olsa içinde veri olsa uğraş derim de -
durun ben fotosunu koyayım bana temiz geldi içi sadece lehimlerin ora kötü ben biraz uğraştığım için oda
edit büdüt : resim güzel çıkmıyor belli olmuyor hem şimdi cart reader la uğraşamam gitti bluetooth um :S
-
Genel olarak onlara "Jak" Denir... Lehim işi de o kadar kolay bir iş değil zaten. Ama sök o kırılan parçayı, Bir elektronikçiye git, "Abi ben USB jak ı istiyorum" De. Al bir tane Kaç damarlıdır bilmiyorum ama söktüğünde çıkan kabloyu Renk rengi tutcak şekilde bağla. Sonra da bağla bilgisayara, Elektrik bandı ile bantla. Bir daha da çıkarma.
-
bi elektronikçiye git 3-5 bişeye yaparlar, benim de mp3 zamazingosunun başına bnzer bi hadise gelmşti yaptılar.
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------
Genel olarak onlara "Jak" Denir... Lehim işi de o kadar kolay bir iş değil zaten. Ama sök o kırılan parçayı, Bir elektronikçiye git, "Abi ben USB jak ı istiyorum" De. Al bir tane Kaç damarlıdır bilmiyorum ama söktüğünde çıkan kabloyu Renk rengi tutcak şekilde bağla. Sonra da bağla bilgisayara, Elektrik bandı ile bantla. Bir daha da çıkarma.
-----------------------------lehim yapmaktan anlarım elektonikle aramda iyidir ve bu öle kablolu değil renk filan yok jak direk baplı senin dediğin gibi bir kablo buldum renklerini de ayarladım daha iki tanesini değdirdim pc de sağ altta bozuk filan dedi ve iyice baktım şöle minicik bir parça var kırılmış böle porselen gibi çıtır çıtır ediyor bize yeni bluetooth yolu görüdü sanırım :)