folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Usb Parça Kırıdı (Adı Her Neyse)

Usb Parça Kırıdı (Adı Her Neyse)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

kardeşim bugün bluetooth un üzerine düşüp usb kısmını kırmış şimdi naıl oluyor demeyin kasanın ön tarafında takılı bletooth ayağına kulaklık dolaşmış görünmez kaza işte yani şöle anlatayım

kapaklar filan fırladı işte ben o kırılan parçayı alıp lehimlesem o parça satılıyormu ismi ne diye geçiyor

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delizm_sundu
    delizm_sundu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    evet cihazda sorun yoksa lehimlesen çalışır hocam..git bütün bilgisayarcılarda vardır..isim olarak tm bi ismi yok adamlara anlatırsın verirler.

bilki hesap sorulmaz madist olandan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    strike
    strike's avatar
    Erkek
    Dongle'ın soketi kırılmış hacu. Parça pc içinde değilse lehimle. eğer içindeyse bi usb kablosunun soketini lehimle. büyük ihtimal çalışır :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    hocalar bacaklarıda kırılmış hep o yüzden almam gerekli de ismi ne acaba :S

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    doğru şekilde lehimlersen çalışır hoja ama kırılırken içindeki cipler zarar görmüş olabilir bence

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

dreampark87 bunu yazdı:
    -----------------------------
    doğru şekilde lehimlersen çalışır hoja ama kırılırken içindeki cipler zarar görmüş olabilir bence

banada öle geliyor çokda güzeldi bluetoothum ya süper çekiyordu telden nete giriyordum öffffffff olmazsa yenisini alacaz

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    kartdanda bi parça götürmüştür bence uğraştığına değmez
    flashbellek olsa içinde veri olsa uğraş derim de
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

durun ben fotosunu koyayım bana temiz geldi içi sadece lehimlerin ora kötü ben biraz uğraştığım için oda

edit büdüt : resim güzel çıkmıyor belli olmuyor hem şimdi cart reader la uğraşamam gitti bluetooth um :S

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Genel olarak onlara "Jak" Denir... Lehim işi de o kadar kolay bir iş değil zaten. Ama sök o kırılan parçayı, Bir elektronikçiye git, "Abi ben USB jak ı istiyorum" De. Al bir tane Kaç damarlıdır bilmiyorum ama söktüğünde çıkan kabloyu Renk rengi tutcak şekilde bağla. Sonra da bağla bilgisayara, Elektrik bandı ile bantla. Bir daha da çıkarma.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek
    bi elektronikçiye git 3-5 bişeye yaparlar, benim de mp3 zamazingosunun başına bnzer bi hadise gelmşti yaptılar.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Musket bunu yazdı:
    Genel olarak onlara "Jak" Denir... Lehim işi de o kadar kolay bir iş değil zaten. Ama sök o kırılan parçayı, Bir elektronikçiye git, "Abi ben USB jak ı istiyorum" De. Al bir tane Kaç damarlıdır bilmiyorum ama söktüğünde çıkan kabloyu Renk rengi tutcak şekilde bağla. Sonra da bağla bilgisayara, Elektrik bandı ile bantla. Bir daha da çıkarma.

lehim yapmaktan anlarım elektonikle aramda iyidir ve bu öle kablolu değil renk filan yok jak direk baplı senin dediğin gibi bir kablo buldum renklerini de ayarladım daha iki tanesini değdirdim pc de sağ altta bozuk filan dedi ve iyice baktım şöle minicik bir parça var kırılmış böle porselen gibi çıtır çıtır ediyor bize yeni bluetooth yolu görüdü sanırım :)

Toplam Hit: 2624 Toplam Mesaj: 17