USB Sorunu?
-
USB tanınmadı diye hata veriyor
kameranin usb sini tanıyor
modemi, flashdiski tanımıyor aşşğıdaki sorun çıkıyor.. ne yapmam gerekiyor?
-
arka taraftaki usb girişlere takmayı dene. yine aynı hatayı verirse usb aygıtın mefta olmuş demektir :)
-
başka bir porta tak oyle dene...olmassa bilinmiyen aygıt yazan yere sağ tıkla güncelle de.. otomatiğe bğla..xp nin içinde usb'nin driveri'ı war..kendi blur tanımlar...
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------
arka taraftaki usb girişlere takmayı dene. yine aynı hatayı verirse usb aygıtın mefta olmuş demektir :)
tüm usb portlarına taktım aynıIRF bunu yazdı:
başka bir porta tak oyle dene...olmassa bilinmiyen aygıt yazan yere sağ tıkla güncelle de.. otomatiğe bğla..xp nin içinde usb'nin driveri'ı war..kendi blur tanımlar...
bilinmeyen aygıta sağ tıkladım güncelle dedim otomatiğe bağladım aradı bişe bulamadı -
anakartın cd sinden ykleyincede şöyle hata veriyor
Windows XP USB2.0 Driver Installation
====================================Please using Windows XP SP1 (Service Pack 1) or later versions, you DO NOT need to
install this driver, because they already contain software support for USB 2.0. -
usb yi baska port a tak olmazsa bilgisatarımdan yeni cihaz ekleye gir (biliyondur oraları) elle ye gir ordan arattır ya bulur ya da bulamaz bulamazsa kaldır at mefta!!! demektir
-
1) Anakartının Driverlerinden USB 2.0 Driverini Yükle...Olmazsa internetten Güncel Driveri indir Yükle..
2) Win Xp'in SP1 mi SP2 mi ? ... SP1 ise SP2 yap...SP1'ler Bu tür sorunlar Çıkıyor...
3) Diğer USB Girişlerini Dene diyecem Ama Denemişsin...Bu durumda Sorun Senin USB Girişlerinden Kaynaklanıyor Olabilir...Ama Kamerayı Falan Tanıyor Diğer USB'leri tanımıyor demişsin...0nun için sorun büyük İhtimalle Yazılımsal...Bu Durumda 1. ve 2. Seçenekleri dene İlk Önce...
-
XP SP1'de görülen olay normal aslında :) Anakartına uygun driveri bulman lazım.. bende bir cd içerisinde bütün driverlar var dükkanda.. olmazsa yarın upload edebilirim..
-
dj_random bunu yazdı:
-----------------------------1) Anakartının Driverlerinden USB 2.0 Driverini Yükle...Olmazsa internetten Güncel Driveri indir Yükle..
2) Win Xp'in SP1 mi SP2 mi ? ... SP1 ise SP2 yap...SP1'ler Bu tür sorunlar Çıkıyor...
3) Diğer USB Girişlerini Dene diyecem Ama Denemişsin...Bu durumda Sorun Senin USB Girişlerinden Kaynaklanıyor Olabilir...Ama Kamerayı Falan Tanıyor Diğer USB'leri tanımıyor demişsin...0nun için sorun büyük İhtimalle Yazılımsal...Bu Durumda 1. ve 2. Seçenekleri dene İlk Önce...
-----------------------------1) anakartın usb driveri "Please using Windows XP SP1 (Service Pack 1) or later versions, you DO NOT need to
install this driver, because they already contain software support for USB 2.0." diye hata veriyor2) Service pack 2
-
Windows Update Etmeyi Dene...Sonuçları Buraya yaz..
-
tüm güncellemeleri tamamladım
-media player 11, ie 7
-framework
hala aynı :(