USB Sorunu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

USB tanınmadı diye hata veriyor

kameranin usb sini tanıyor

modemi, flashdiski tanımıyor aşşğıdaki sorun çıkıyor.. ne yapmam gerekiyor?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    arka taraftaki usb girişlere takmayı dene. yine aynı hatayı verirse usb aygıtın mefta olmuş demektir :)

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IRF
    IRF's avatar
    Erkek
    başka bir porta tak oyle dene...olmassa bilinmiyen aygıt yazan yere sağ tıkla güncelle de.. otomatiğe bğla..xp nin içinde usb'nin driveri'ı war..kendi blur tanımlar...

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

ajan1111 bunu yazdı:
    -----------------------------
    arka taraftaki usb girişlere takmayı dene. yine aynı hatayı verirse usb aygıtın mefta olmuş demektir :)
    tüm usb portlarına taktım aynı

IRF bunu yazdı:
    başka bir porta tak oyle dene...olmassa bilinmiyen aygıt yazan yere sağ tıkla güncelle de.. otomatiğe bğla..xp nin içinde usb'nin driveri'ı war..kendi blur tanımlar...
    bilinmeyen aygıta sağ tıkladım güncelle dedim otomatiğe bağladım aradı bişe bulamadı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

anakartın cd sinden ykleyincede şöyle hata veriyor

Windows XP USB2.0 Driver Installation
    ====================================

Please using Windows XP SP1 (Service Pack 1) or later versions, you DO NOT need to
    install this driver, because they already contain software support for USB 2.0.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hilmi01
    hilmi01's avatar
    Homo

usb yi baska port a tak olmazsa bilgisatarımdan yeni cihaz ekleye gir (biliyondur oraları) elle ye gir ordan arattır ya bulur ya da bulamaz bulamazsa kaldır at mefta!!! demektir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dj_random
    dj_random's avatar
    Erkek

1) Anakartının Driverlerinden USB 2.0 Driverini Yükle...Olmazsa internetten Güncel Driveri indir Yükle..

2) Win Xp'in SP1 mi SP2 mi  ? ... SP1 ise SP2 yap...SP1'ler Bu tür sorunlar Çıkıyor...

3) Diğer USB Girişlerini Dene diyecem Ama Denemişsin...Bu durumda Sorun Senin USB Girişlerinden Kaynaklanıyor Olabilir...Ama Kamerayı Falan Tanıyor Diğer USB'leri tanımıyor demişsin...0nun için sorun büyük İhtimalle Yazılımsal...Bu Durumda 1. ve 2. Seçenekleri dene İlk Önce...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek
    XP SP1'de görülen olay normal aslında :) Anakartına uygun driveri bulman lazım.. bende bir cd içerisinde bütün driverlar var dükkanda.. olmazsa yarın upload edebilirim..

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek
    dj_random bunu yazdı:

1) Anakartının Driverlerinden USB 2.0 Driverini Yükle...Olmazsa internetten Güncel Driveri indir Yükle..

2) Win Xp'in SP1 mi SP2 mi  ? ... SP1 ise SP2 yap...SP1'ler Bu tür sorunlar Çıkıyor...

3) Diğer USB Girişlerini Dene diyecem Ama Denemişsin...Bu durumda Sorun Senin USB Girişlerinden Kaynaklanıyor Olabilir...Ama Kamerayı Falan Tanıyor Diğer USB'leri tanımıyor demişsin...0nun için sorun büyük İhtimalle Yazılımsal...Bu Durumda 1. ve 2. Seçenekleri dene İlk Önce...

1) anakartın usb driveri "Please using Windows XP SP1 (Service Pack 1) or later versions, you DO NOT need to
    install this driver, because they already contain software support for USB 2.0." diye hata veriyor

2) Service pack 2

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dj_random
    dj_random's avatar
    Erkek

Windows Update Etmeyi Dene...Sonuçları Buraya yaz..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

tüm güncellemeleri tamamladım

-media player 11, ie 7

-framework

hala aynı :(

Toplam Hit: 3442 Toplam Mesaj: 13